Deutz-Fahr

pocela priprema :)
111625221020543109031578.jpg

Majstore sta se radi, dal mjenjas adaptaciju sa kukuruzne na zitnu ili imas jos nekog remonta, ja bih moga moro rjesavat a nikako da uhvatim vremena da ga iz supe istjeram, žetva nam je blizu :ppozdrav:

Menjaju se sine,lezajevi na dobu i biteru,ostrenje korpe itd.samo nikako da vec zavrsim,uvek nadjem nesto drugo da radim.Ali bice do zetve gotovo :osmeh:

I mi smo poceli s pripremama, skinuli blinde, izvadili kukuruznu korpu.. Vecih popravki nema, trebam kupiti vucni remen i lamelu, posto su na njoj potorseni kroneri 50%, i trebao bih zamijeniti gumu sto ide na sakupljac kamena, ona je na krajevima malo savijena. Gdje to kupiti?
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Gde moze da se kupi (naruci) uputstvo za upotrebu za djuro djakovica 1620 ili za slicnog dajca pa da odgovara? Ne katalog sa delovima nego uputstvo za upotrebu gde su objasnjena podesavanja i te stvari?

Ništa više od ĐĐ nema a ni Df 1620h, samo od novih modela, tako da teško da ćeš to naci, ako slucajno naletim na sta poslat cu ti na PP :ppozdrav:

Hvala u svakom slucaju. I ja sam trazio po netu ali nisam nista nasao za download. Tj, nasao sam gde ima da se plati ali sam mislio da to izbegnem ako je moguce :)

Ljudi gdje se može naći perforirani lim sa 9mm rupama za sita ? Nema nigdje u Hr, svi imaju 8 ili 10mm a to mi ne odgovara. Dali ima negdje u Srbiji blizu nase granice da se moze kupit takav lim 2x1m, trebam 4 komada, moze biti crni lim najobičniji, debljina 1mm.

Hvala

Probat cu ih nazvat u ponedjeljak pa se nadat da imaju negdje blizu Šida da mogu dostavit ako imaju takav lim. Hvala

kako vam izgleda ovaj ĐĐ 770 na slikama.....godine je 86 ili 87, kaže covijek da nije nigdje trul i da je u dobrom stanju, možda ga odem pogledati, pa me zanima mišljenje......

Ne znam kolika mu je cena, ali ako imas vise zemlje ili ako bi radio usluge, mozda je bolje resenje M922 ili M1002. Oni su malo veci kombajni a imaju i veci ucinak:ppozdrav:
Procitaj malo u ovoj temi a i u temi Djuro Djakovic se spominjao ovaj kombajn.

treba biti u dvorištu sutra ili u nedjelju, ječam je za vršenje, pa od ponedjeljka krećemo......treba uzeti one plastike za prste na hederu, gdje to ima za kupiti?? ovo ostalo izgleda OK, u radu ću vidjeti kakav je, nadam se da će biti dobar......

cijena 3100€, nadam se da vrijedi te novce.....

Znaci, ipak si ga kupio:osmeh:. Nek je sa srecom! Nije uopste skup kad kod nas za Zmaja 133 vrecara traze te pare. Ovaj jos i ima kabinu, i to bas dobru a po slikama stanje je korektno:ppozdrav:

Nazad
Vrh