Deutz-Fahr

i ja mislim d aje tako to je isto kao 1620 i kako na djuri 1620 ako trebate tacne mere sutra cu vam premeriti imam stare u garazi

ima negde i u simanovcima povoljnon sine prave po uyorku dosta su povoljni.metalac simanovci
Tel: 022/480-029

Jel mi može netko reci dali ima negdje u beogradu ili okolici kupiti remen varijatora pogona, nazubljeni, za m2680

Da li neko ima kombajn Fahr MDL? Upitanju je stari kombajn iz 67. godine, sa 2m kosom.
Moj stric hoce da proda, pa da vidimo koliko da trazi?
Kombajn lepo izgleda, ofarban je, motor je radjen generalno.
Koliko moze davredi tako nesto?

Onda je stariji jer se on proizvodio do 1964. , ovaj na mojim slikama je prodan u njemačku za 2700 eura (2000 kombajn i 700 transport) jednom zaljubljeniku u stare fahr kombajne. Vidio je te slike i preko mene stupio u kontakt s vlasnikom i tako je prodan, ovdje kod nas ga nitko nije ni pitao za njega dok je bio u oglasima. Što je zanimljivo prodan je u isti kraj gdje je i kupljen (okolica hannovera).

Na ovom pise na plocici da je 1967. Ne verujem da je to neko prepravljao.
Ovaj kombajn nije puno radio, I ceo je ofarvan, lepo sredjen.
meni se bas svidja.
mislim da ce biti oko 1000e cena.

Evo jedna iz firme na slici su C9000 serije kombajni :D
28s3h1i.jpg

Evo par slika od 20-og Februara..
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG] E sad jedno pitanje, zna li neko gdje se moze kupiti orginal vucni remen za Fahr M1002? Za dvije godine sam napravio 490 radnih sati, i kupio dva remena i obadva su ispucala, a placani su po 125e..

Gates je sada prva ugradnja na novim DF kombajnima, teško ces di nac orginalni remen, ja imam kod kuce remenja nekog iz devedesetih godina od oca kad je imo radnju s djelovima, na remenju pise Deutz Fahr i neki tipa kataloski broj posalji broj mozda ja nesta u svojoj kolekciji iskopam ;)

Nazad
Vrh