Deutz-Fahr

Ако ти је змај без кабине и без бункера мењај,ако је бункераш и са кабином не бих ти препоручио да мењаш..За потрошњу ти нем помоћи на њему је петак деутз мотор....Кажем ти варијатор им је смрт ако се не одржава а делова нема.

Ако ти је змај без кабине и без бункера мењај,ако је бункераш и са кабином не бих ти препоручио да мењаш..За потрошњу ти нем помоћи на њему је петак деутз мотор....Кажем ти варијатор им је смрт ако се не одржава а делова нема.
Pozdrav.
Znam da nije za ovo stran,ali ja prodam kombajn Đuro Đaković mk1620 h.Sve možete vidjet na strani Đuro Đaković.

Taj motor nebi trebo imat neku veliku potrosnju, usporeba moj claas je slicnih dimenzija i ima motor s 46 koji potrosi sigurno vise od tog deutza, kod nas se moze nac djelova za te kombajne, samo treba trazit. a i sve se moze odradit tako i taj varijator sigurno to su dosta dobri kombajni !

Gledam po oglasima 2580. Vidim da ima dosta sa hederom 360cm, a ulaz im je 125cm. A ima i jos dosta takvih modela. Da nije to mali heder za takav kombajn. Znam da ide brze. Ali mi je opet nekako malo.

Nazad
Vrh