Deutz-Fahr

Treba mi grain loss monitor-pokazivac rastura.Zna li neko gde da se obratim ili neka slicna alternativa za isti.Molio bi za pomoc ili neki savet.

Sima@ imeni je to nelogicno da klipovi moraju onoliku uzbrdo .Glupo konstruisano .a mozda mora tako.Valda se tu nagomila klipova I ovi koji dolaze preskacu preko ovih.:sta:

Posto pravimo kukuruznu korpu za Fahra-a, zanima me debljina zice, neki kazu da je 8mm, a neki kazu 10mm, a da je razmak izmedju zica 15mm.. Sta je tacno? :bravo:

DF 2685 Pukao mi sinoć lanac u grlu. Na sreću nije se pokidao ceo , već samo pukao u sredini. Nebi bilo loše ako neko zna prodavnice gde se može naći. Može i na PP.

Napravljena i namontirana korpa za Fahr-a M1002 :osmeh:..
a.jpg
b.jpg
c.jpg

Vrlo zanimljiva rabota, ako nije poslovna tajna, malo objasnjenje o nacinu izrade i materijalu. Mi smo pre dosta god. pravili za krunjac kuk. Ali ovo deluje jako lepo napravjeno.

Naravno da nije tajna.. Materijala flahajz 4x1cm ( cijena 32e), a sipke hladno valjane 8mm (cijena 17e). Posto se komso bavi izradom ograda, i razumije se u ovakve stvari nije bio problem napraviti. Prvo smo donijeli da nam se smotaju cetiri flahajza( posto komso nema dovoljno jaku masinu da mota flahajz), ( cijena motanja ( 5e), zatim izbusili rupe, zatim povarili flahajze( onda ubacili korpu u kombajna da vidimo odgovara li), i na kraju postavili sipke i povarili ih. Izbusili rupe i urezali navoj za ove limove. Smotali ovaj lim sto ide preko slamotresa. Ovaj donji smo skinuli sa psenicne korpe.. Postavili gumenu zavjesu.. :ppozdrav:

Nazad
Vrh