MONTOYA
Član
da,zdravo dobar kombajn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala ti na odgovoru kod mene je ravnica i imam ukopno 50 jutara zemlju (15 kj psenica 10 soje 20 kukuruza od toga 10 skidam beracem 10 u zrno i 2 jutara jecma i 3 zobi) svake god poprilicno ovakav je raspored ja mislim da ovaj deutz hladno moze ga skidati godisnjeImam ja m1002, skinem izmedju 5 i 6 hektara psenice dnevno, radim ujutru od pola 9h pa do kasno u noc 11h, 12h. treba uzeti u obzir da su to sve male parcele, od 2 duluma pa do 6-7 duluma,i vecinom su brdovite njive, i da dosta setam, nije to sad njiva do njive pa da samo prelazis, i ne kipam u hodu nego stojim... Prva brzina, pun varijator, rijetko gdje moze drugom brzinom, kazem njive su male i ruzne. Imao sam jednu njivu 5 duluma, ravna, porijetka psenica, to sam drugom brzinom radio i varijator negdje oko 20%, to sam skinuo za 50 min... Takvo je moje iskustvo, vjerovatno neko drugi ima drugacije...
ja imam fahr m 900 to ti je isto kao i 922 ja dnevno mogu da skinem od 8 do 12 jutara psenice a isto toliko i kukuruza a suncokreta i 3-4 jutra vise evo kako ide moj fahr u kukuruzuJedno pitanje za ljude ko imaju deutz-far 922 ili 1002 koliko jutara ili hektara mogu oni da skidaju od psenice na dan sa hederom od 3m posto ja bi uzeo jednu od to dve al me intersuje njuhov ucinak unapred vam hvala