Srdjane kad sam ti ja naso deo ti se meni nisi javio 3meseca , a sad odjednom trazis da ti nadjem deo , ja i zaboravio sta tebi treba. Koliko se ja secam taj tvoj deo je bio u okolini Pariza kod nekog svercera . Ako je to to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogresili ste dragane...pomesali ste me sa nekim drugim...al nema veze,idemo na PP.Srdjane kad sam ti ja naso deo ti se meni nisi javio 3meseca , a sad odjednom trazis da ti nadjem deo , ja i zaboravio sta tebi treba. Koliko se ja secam taj tvoj deo je bio u okolini Pariza kod nekog svercera . Ako je to to.
Ako ima neko i katalog delova za m1600 fahr ja imam za 3580 ako nekom trebaDa li bih mogao dobiti od tebe savet u vezi modela deutz fahr m 1600 hidromat? Skoro sam pazario taj kombajn i to mi je sve nekako strano jer sam imao zmajeve 142 i nisam mogao vise da ih gledam zivce su mi pojeli moje!
posto nezna niko koja je razlika izmedju 3570 i 3580, koja je razlika izmedju ova 2 i 3610, nesto od ove 3 serije bi pazario, zato pitam???
mada se uklapam i sa 4035 power liner