Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tako je, sad je prodan, otisao je za iste pare, al nije vredio toliko, kod nas u selu je uradio 100 kj, i samo je upropasten kombajn.Takav isti je bio kod Ace pre 2 godine.Otišao je u Kukujevce ako ne grešim za 18.000 eurića.
najbolje ti je otici i videti uzivo ovo su ipak slikeSad hoćete da kažete da je kombajn ceo farban i da je prodavac lažov?
Ja ti govorim svoje misljenje o kombajnu sa slike.Ne mora znaciti da sam ja u pravu zar ne?
E i tu mi grešimo što gledamo u pločicu koje je godište a ne u radne sate.U švajcarsku jako malo kombajna ćeš naći napolju da stoji.Tamo ako treba i od dasaka će sklepiti neku šupicu,dok u mađarsku kad odeš kako North Army slikao to je tako i kod vlasnika sve je pod božijom garažom.Švajcarci jedva rade 50 ha godišnje sa kombajnom, a mađari od 1000 ha pa naviše godišnje, i džabe je kombajn kod njih mlad kad mu je duša isterana.