Dragane na ovom linku su informacije http://konedata.net/df.htm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juče na ulazu u S.Mitrovicu a iz pravca S.Jarka sam sreo jednog D.F-a sa adapterom za kukuruz a u pratnji je išao traktor sa prikolicom u kojoj je bio heder.Neko se izgleda ponovio.
koji traktor i prikolica?Juče na ulazu u S.Mitrovicu a iz pravca S.Jarka sam sreo jednog D.F-a sa adapterom za kukuruz a u pratnji je išao traktor sa prikolicom u kojoj je bio heder.Neko se izgleda ponovio.
Hvala, pravita je baš za kombajn i za kamionske prikolice.@mARKO @Dobra šupa ,velika ko hangar.
ja imam takav model kombajna ko sto bi ti hteo da kupis ja sam prezadovoljan njime mali potrosac jednostavan za odrzavanje da ti budem isken meni bolji kombajn od njega netreba najbolje bi bilo ako ides u ovom pravcu da navratis do mene da se ispricamo pogledas moj kombajn pa ces lakse odluciti sta bi da kupis tu sam da pomognem ako mogu
kazes mala potrosnja, koji je motor u pitanju-koliko ks?
Vidim da ste iz Rume,nije vam daleko Aca iz Klenka,pa provozajte se do njega.On ima gomilu delova a i ako nema verujem da moze doneti iz inostranstva.ljudi treba mi pomoc od vas jer vidim da ste svi dobro upuceni u far kombajne i delove,meni treba donji varijator za 35.70 dal neko zna gde bih to mogao pronaci??? da budem jasniji onaj pogonski sa unutrasnjim nutovima sto je do tocka kombajna.
Ja clana dragana pozivam vec nekoliko puta za neke delove i masine,medjutim nije azuran na delu kao na recima...jel ima od onoga nesto ili da gledam na drugu stranu dragane?Eto mozes pozvati Acu , a Aca ce mi reci sta treba.