Jingis
Član
Znam o cemu pricate sve to razumem ali ne znam i prvi put cujem da ti propeleri mogu da se ubrzaju i interesuje me kako? Mada za sebe nemogu reci da sam neki iskusan 'kombajner' jer tek cetiri godine imamo kombajn. Ipak jos ucim!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za koliko piva si to zamenio usput?E dokle smo dogurali...ostavim juce kombajn na ulici na pola sata samo da jedem,i neko mi skine merdevine pozadi! ee da bog pao sa njih i polomio se ko god ih je uzeo!
@spasoje kod mene na deutzu m1080 su okrenute kontra, kad vuku masu ide prvo letva pa saraf, kod vas je obrnuto, ali to nema nikakve razlike, i ovako i onako ce vuci masu.
Slažem se. Vućiće masu i ovako, jedino što postoji šansa da okrnjite navoje kada budete radili kukuruze, ili ako usput pokupite neki tvrđi predmet, pa ćete kasnije teže odvrnuti maticu. Jesu šanse za to male, ali Marfi nikad ne spava.