nikola ilic
Član
Al volite da se igrate sa tom hidraulikom,tu ocas posla dobijes po ocima....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probajte naci vatrogasno crevo i od njega napraviti mi smo na zmaju imali i trajalo je godinama sve dok ga pacov nije izgrizao pa smo ga prosle godine zamenili.Imam jedno pitanje za sve kombajnere i ljude koji odrzavaju iste, ali postavicu ga ovde, jer je rec o DF kombajnu. Naime svake godine menjamo gumu kaja povezuje kamenolovac i prednji deo ladje, gde kupiti nesto kvalitetnije, sto ce malo duze izdrzati? stavljali smo do sad sve i svasta, ali na kraju uvek dodje menjanje.
Doli ti malo hidraulicno ulje pa ce da vidis kako piciPozdrav kombajneri! Danas se pocelo malo sa jecmom. Ali se pojavio problem sa varijatorom. Ne funkcionise dobro. Prosle godine kad sam parkirao kombajn posle svih radova varijator je radio perfekt. Sad odjednom ne radi kako treba. Pre nego sto sam krenuo na njivu probao sam malo po dvoristu malo da vidim kako ce ici. Varijator nije hteo da radi. Krenuo sam na njivu i po putu sam probao, krenuo sam druga brzina pa treca i dao gas. Probao sam na rucici varijatora da ubrzam nije hteo. Probao sam jos par puta opet isto. Tek kad sam gurnuo rucicu napred i zadrzao je tako onda je krenuo. Tako sam ga palio i u radu dok sam kosio jecam. Nije mi jasno sta se desava, dali neko zna? Mislim da ne funkcionise remenica na pogonu, tj. nece da skuplja i siri? Probao sam da odvrnem crevo za dovod ulja da vidim dali dolazi ulje kad gurnem rucicu napred i ulje curi i to dobro. Dali postoji mogucnost da je to zapeklo od stajanja?
Doli ti malo hidraulicno ulje pa ce da vidis kako pici