Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako nisam podesio dobro kada sam otvorio skoro skroz smanjio vetar maksimalno i idem 1 brzinom a on seje iza njega a sve gume stoje gde trebaju.
Gde traziti delove za DF 34.80
Gde traziti delove za DF 34.80
E pa nebi ih ja j... sa mickom ne poslujemo.Zastupnik je Delta Agrar, Bački Jarak.
Slazem se daje soju lakse vrsiti ako je parcela ravna i soja cista .Prosle sezone radio parcelu 100 dunuma 10 h sa malim zmajem 132 RM.Duga 850 metara i ravna.Sjekao sam je na 3 puta zbog bunkera da ne hoda prikolica zamnom.rod je bio 3 vagona na tih 10 h. Heder mi je 3.6 metara stalno je isla druga brzina minimalni varijator jer prvom moram ici jak varijator a on mi stalno popusta i mnogo mi zuji menjac.Na kraju je ostalo nesto malo u zadnjem delu za drugi dan.Zato me jako zanima kako ljudi vrse soju sa kombajnom koji ima primer ... 200 hp i bubanj140 160 cm a heder mo 3.6 ili 4.2m.Pa ljudi to je sumanuto ja nemogu ni da zamislim kojom bi on tek brzinom trebao da se krece da bi iskoristio svoju snagu,u soji pogotova koja je cista i uspravna kao sto je bila ova moja.POmom misljenju taj kombajn bi trebao da ima heder bar 10m.Jos nesto u soji obavezno kukuruzni podbobanj. Ja ga koristim 10 godina na malom zmaju i nema niti jedno zrno slomito ali bukvalo niti jedno jedino a nema nista ni nazad.U soji neverujem da ces moci brze da vozis kosa mora do zemlje da ide skoro pri brzoj voznji desi se da nepostize da pokosi pa jos ako je polegla ima svakakvih zemljista lose oru pa su neravne njive videces zito je za mene najlakse raditi.