pa nzm meni vredi s obzirom sta sam sve gledao nema nista za 20 hilj da je dobro..sve je isterano,stavljao sam par claasova u temu,jednog maseya i ovaj se jos pokazao kao najbolji,e sad 36.10 je ok kome treba veci kombajn i ko ima para a ja nemam ni ti 25 i to mi puno 20 se jos da nakupiti uz neki kredit,pa ako covek docekamoglo bi se nestoi resiti,a i odgovara mi jer je to dosta dobar kombajn za trcanje od njivedo kuce,nece me ubiti nafta,ocu da kazem ja nemam ni puno prikolica tako da treba otici na njivu skruniti dva vagona i vratiti se kuci a opet ima solidan kapacitet.Da ja imam 5-6 vagona prikolica u koje mogu sipat i da planiram da radim od jutra do mraka da se ne gasi onda da,ali ovako mislim da je za moje potrebe ok.Ima jedan na moj auto msl da je 2680 ili 2780 mogu staviti slike ali vidi se da je varen i da je istrosen...a trazi 17800 msl a ovaj bez kukuruznog izadje dvadesetal netreba nista praviti i kod nas je radio sto isto znaci kad znas da ti u prvom jutru nece nesto skenjati.
Milosimt
to je taj kombajn bas.