Deutz-Fahr

Da li neko radi popravku elektromagneta na secki ili jos bolje kad bih gde mogao kupit?
Da li je mozda neko radio kakvu prepravku za to ukljucenje isklj. secke?

@MONTOYA te fabricke ne traju dugo vremeno preskacu. Bar kod mene.
Ja sam skidao sve te magnete ostavio sam remenice i napravio kandzu koja se uzubi i blokira sa 2 srafa
Mogu da slikam sutra

@Marko69
Jel ti prekidala u radu ili je samo odjednom cvaknula? Proveri žice koje izlaze iz elektromagneta da li su pričvršećene za stopice. Nedavno sam popravljao takvo kvačilo (mislim da je model 35.80, mada bi trebalo da štima i na veće modele)

I ovo koje sam ja popravljao je prethodno pogledao električar. Da ironija bude veća čovek je ozbiljan-profi električar, a ja amater, ali valjda je žurio, ofrlje pogledao i promaklo mu. A ja imao sreće pa video u čemu je problem.
Proveri tu plastičnu kutiju na magnetu, obično popuca, rasklima se i onda nastaju razna sranja. Vidi da se nije tamo ispod kutije slučajno žica prožuljala i naslonila na masu.

Kupio sam kombajn pre godinu dana i prethodni vlasnik mi je rekao da je to neispravno a meni je elektricar posle radio neke druge sitnice pa je i to pogledao, u svakom slucaju opet cu proveriti

Da li ima neko ko je to prepravio na rucno ukljucivanje i da je voljan da objavi slike kako je uradio?

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh