Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš zbog tog skoro kod svih mu i pišem da se opet provere žice, spojevi.... Tri puta meri, jednom seci.SKoro kod svih tih elektromagneta izgore namotaji
Nema potrebe da se prerađuje na ručno ima u Budisavi majstor koji premotava te namotaje nama je sad radio 100e košta.Da li ima neko ko je to prepravio na rucno ukljucivanje i da je voljan da objavi slike kako je uradio?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Може бр од тог мајстора, за не дај Боже.Nema potrebe da se prerađuje na ručno ima u Budisavi majstor koji premotava te namotaje nama je sad radio 100e košta.
Ja se prvi pt susrecem sa tim tako da uopste ne znam kako to izgleda kad je sve ispravno-funkcionise, nije mi jasno kako se za taj deo vezu kablovi kad se to sve vrti, nema nikakvih kablova , zica i sl.da se videBaš zbog tog skoro kod svih mu i pišem da se opet provere žice, spojevi.... Tri puta meri, jednom seci.
Може бр од тог мајстора, за не дај Боже.
Može, slikaj pa okači ovde.Mog sutra uslikat da vidis kako to na mom kmbajnu izgleda
To sa kandzom kako pises jel se moze ukljuciti bez da se gasi kombajn?@MONTOYA te fabricke ne traju dugo vremeno preskacu. Bar kod mene.
Ja sam skidao sve te magnete ostavio sam remenice i napravio kandzu koja se uzubi i blokira sa 2 srafa
Mogu da slikam sutra
NeTo sa kandzom kako pises jel se moze ukljuciti bez da se gasi kombajn?