Deutz-Fahr

Koliko mislite da vredi DF 3580 1990 god. 3000 rh. Kombajn je radio samo psenicu , heder 4,2 secka radi , ispravna redovno odrzavan i na slici je kao nov, ??

Ma ne nego mi se svideo jedan na oglasu pa bi posle prodao ovaj koji sad imam premda me on sluzio dobro i u psenici i u kukuruzu ali eto ovaj malo noviji, sa novijim dzojstikom
Bilo kako bilo ako bi mi bio prihvatljiv sa cenom kupio bih i njega

Poslednja izmena:
Da jeste hidro , na izgled mi i vise nego dobro ocuvan a i nekako sam postao zaljubljenik ovih modela
Ako bi bila neka prihvatljiva cena i kupio bi inace ne, zato se i raspitujem

Poslednja izmena:
Pozzz. Nije me bilo jaaako dugo ali eto moram opet. Sin kupio df2680 ,očuvan lijepo i uz njega kuruzni adapter farovi. Adapter od drugog prodavac. Naime,buni nas što je na pšeničnom grlu pogon grla na desnoj strani( gledajući iz kombajna) a na kuruznom prostor za remenicu je na lijevoj. Na desnoj uopšte nema prostora za remenicu na osovini. Posjedu je li ko ili zna kako dobiti pogon na kontra strani. Napominjem,nisam kući da bacim oči ali preko slika moralu da radim osovinu grla

Pozzz. Nije me bilo jaaako dugo ali eto moram opet. Sin kupio df2680 ,očuvan lijepo i uz njega kuruzni adapter farovi. Adapter od drugog prodavac. Naime,buni nas što je na pšeničnom grlu pogon grla na desnoj strani( gledajući iz kombajna) a na kuruznom prostor za remenicu je na lijevoj. Na desnoj uopšte nema prostora za remenicu na osovini. Posjedu je li ko ili zna kako dobiti pogon na kontra strani. Napominjem,nisam kući da bacim oči ali preko slika moralu da radim osovinu grla
Nisi valjda otišao u gastarbajtere ?

Sent from my SM-A155F using Tapatalk

Nazad
Vrh