Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Temperaturu ulja hidro pogona ?Temperaturu ulja, a sat pored njega temperaturu prvog cilindra. Ili obrnuto, zavisi od modela
3610, 1986. godinaKoji je deutz i godina?
Neka mi se javi bio BiH bas zahvalanPozdrav svima....jedno pitanje jel ima neko remen 55x25x1844li,ako ima neko polovan kome ne treba samo da probam na moj DF m 34.80 da ga nabacim da vidim koliko bi dobio obrtaja bubnja najmanje,posto na moj nece ispod 720obrtaja...
Rezervar hidro ti je pored motora trebao bi da je pravougaoni oblik. Merac bi trebalo da je na cepu kad skines cep ima merac.Kupio sam DF 3580 pre par meseci i danas krenuo vrsit kukuruze.adapter je NH petoredni medjutim mnogo mi lupa zrno . tamo gde su one zavesice pa izmedju njih na onim dvema gredama ima samljevenog kukuruza znaci da ga iz nekog razloga malo vise drobi, pokusavao sam stelovat korpu ali nema rezutata nema nekog bitnijeg poboljsanja.
To je jedan problem a sad drugi.kad sam zavrsio njivu i krenuo kuci isao sam preko jaceg uspona i nisam se nadao da ce odma na pocetku stati.pogledso sam na sat temp, ulja hidro pogona i usao je u zuto polje sisao sam na ravno i sacekao da padne temperatura .kad se malo ohladio ubacio sam u drugu i izvukao je
da li je problem u hidro pogonu?
U uputstvu pise da hladnjak treba izvaditi i izzduvat. ja ne vidim nacin da se to lako vadi
Takodje mi nije jasno gde se sipa i ispusta ulje hidropogona i kako da znam da ima dovoljno ulja kad na onoj maloj posudi nema nikakav merac .da li manjkom ulja moze lagano gubit snagu