Gore na posudi ima odušak koji je ujedno i mjerač,ključ 24-7 ako ne ide rukom
Kakav mjerač ima???
Odvrnuo taj šraf - odušak i na njemu nema nikakvih oznaka,
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gore na posudi ima odušak koji je ujedno i mjerač,ključ 24-7 ako ne ide rukom
Hvala, ulje služi samo za hidrauliku,dolijao sa hidraol 46, pošto je počeo puštati na prirubnici hidraulične pumpe. Zanima me kakve su brtve na spoju pumpe hidraulike. Motor je Deutz, a pumpa BoschVjerivatno obicno hidraulucno 46 ,ako sluzi samo za hidrauliku , i ne ide u kocnice ,mjenjac itd , a vjerovatno neide. Neka kaze jos neko..
Vjerivatno obicno hidraulucno 46 ,ako sluzi samo za hidrauliku , i ne ide u kocnice ,mjenjac itd , a vjerovatno neide. Neka kaze jos neko..
Tu gde kazes idu 4 šrafa tu ima gumica ,
Ja kad sam menjao pumpu menjao sam i te gumice jel su se bile slepule
Ako hoces mogu ti slikat
Hvala, molim Vas da ako možete staviti slike.Odgovorio sam na pogresan post ali valjda shvatite kome je namenjen
Lađa udara o nešto.Verovatno je nisi dobro ufazio kada si menjao silen blokove pa si joj zeznuo hod.Par mm znaju ozbiljno da naprave problem, pitaj me kako znam.
Ako sumljaš na gume sa strane, to ti je lako provjeriti, uzmeš wd-40 i prskaš dok se lađa njiše,kad promjeni zvuk našao si kvar, ako nema promjene ideš dalje po reduNe nije to
Sumnjao je majstor u to
Od prvog dana kupovine se culo
Pa je "raspustio" ladju izmjenjao te gume sve i ponovo je ufazio
Majstor ima iskustva preko 40 god ali dzaba sve ne moze ni on da dokuci sta je
On kaze najvjerovatnije one gume sto idu sa strane unutra kao one trake a ja opet ne vjerujem mislim da je nesto ozbiljnije