Remont i bude kao nova
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Nesto sam čuo da to i nije bas sigurno resenje tj. najbolje nova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Remont i bude kao nova
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Zavisi kakvo je srce unutra, ako nije mnogo istroseno moze to jos da teraCim je ona pocela da izbija gumice il semering nema tu leba
Hidro pogon i menjač ne koriste zajedničko niti isto ulje.
Dole na hidromotoru ima imbus vijak za ispuštanje,kod sebe na 3610 sam tako ispuštao,mora se skinuti zaštitni lim ispod mjenjača i hodromotoraDa vidio sam ( moja greska) medjutim zanima me gde se ispusta za hidro pogon,
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Vjerivatno obicno hidraulucno 46 ,ako sluzi samo za hidrauliku , i ne ide u kocnice ,mjenjac itd , a vjerovatno neide. Neka kaze jos neko..Pozdrav, znali možda netko koje ulje ide u hidrauliku na kombajnu Fahr M 750. I meni je počeo puštati hidraol na priručnici između pumpe i crijeva. Je li netko možda skidao pprirubnice s ona četiri šerafa, kakva brtva je između?
Dole na hidromotoru ima imbus vijak za ispuštanje,kod sebe na 3610 sam tako ispuštao,mora se skinuti zaštitni lim ispod mjenjača i hodromotora
To je tajImal ko sliku da mi pokaze gde se onda ispusta ulje![]()
Da li mozda nije ovaj šraf za ispustanje ulja
Gore na posudi ima odušak koji je ujedno i mjerač,ključ 24-7 ako ne ide rukomJbt opet problem, gde mu dodje merač, kako da znam koliko usut ulja