Remont i bude kao nova
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Nesto sam čuo da to i nije bas sigurno resenje tj. najbolje nova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Remont i bude kao nova
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Zavisi kakvo je srce unutra, ako nije mnogo istroseno moze to jos da teraCim je ona pocela da izbija gumice il semering nema tu leba
Hidro pogon i menjač ne koriste zajedničko niti isto ulje.
Dole na hidromotoru ima imbus vijak za ispuštanje,kod sebe na 3610 sam tako ispuštao,mora se skinuti zaštitni lim ispod mjenjača i hodromotoraDa vidio sam ( moja greska) medjutim zanima me gde se ispusta za hidro pogon,
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Vjerivatno obicno hidraulucno 46 ,ako sluzi samo za hidrauliku , i ne ide u kocnice ,mjenjac itd , a vjerovatno neide. Neka kaze jos neko..Pozdrav, znali možda netko koje ulje ide u hidrauliku na kombajnu Fahr M 750. I meni je počeo puštati hidraol na priručnici između pumpe i crijeva. Je li netko možda skidao pprirubnice s ona četiri šerafa, kakva brtva je između?
Dole na hidromotoru ima imbus vijak za ispuštanje,kod sebe na 3610 sam tako ispuštao,mora se skinuti zaštitni lim ispod mjenjača i hodromotora
To je tajImal ko sliku da mi pokaze gde se onda ispusta ulje
Da li mozda nije ovaj šraf za ispustanje ulja
Gore na posudi ima odušak koji je ujedno i mjerač,ključ 24-7 ako ne ide rukomJbt opet problem, gde mu dodje merač, kako da znam koliko usut ulja