Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Где набављаш то ремење, може и у ПП.Jel ima za DF-a remenja u Agrimar-u? Odnosno jesi probao Švarc Tempo remenje? Čista kinezarija ali ako su kod mene na Zmaju izdržali na varijatoru vožnje, onda će i na drugim kombajnima izdržati. Bar nisu toliko skupi kao Sanok. Valjda?
Препорука такође за Агримар и Темпо. Издрже баш дуго а цене су ок.Jel ima za DF-a remenja u Agrimar-u? Odnosno jesi probao Švarc Tempo remenje? Čista kinezarija ali ako su kod mene na Zmaju izdržali na varijatoru vožnje, onda će i na drugim kombajnima izdržati. Bar nisu toliko skupi kao Sanok. Valjda?
U Anavi-ju prodaju sanok remenje i uzeo sam za probu na new hollanda jer sam dobio preporuku od drugara. Imaju isti kataloski broj kao original remen, samo ne pise CNH nego New Holland. Stavio sam kais od pogona secke i nemam problema.Optibelt ako se i kopira mora biti vidno lošijeg kvaliteta u odnosu na original (ako imaš negde na kombajnu videćeš kako taj izgleda) odnosno biće identičan remen kao i kineski samo će pisati optibelt. Ali lično, mislim da se ne falsifikuje optibelt.
Samo nemoj uzeti Stomil Sanok i ostalu kinesku bižuteriju. Takvi mogu ići na Zmaja141,142,143, mada i tamo popuste brzo, ali na strane kombajne ni u ludilu.