Deutz-Fahr

Pitanje za iskusne, da li model 3580 hidro ima isto menjac(kao i 3580 obican) pogonjen hidro pogonom?
Iz prica cujem da se spominju neke 3 brzine , pa cak i mogucnost iskakanja iz brzina pri radu pod vecim opterecenjem (brdo), kako je to moguce ako je pun hidro pogon?
Onda tek 3610 ima pun hidro pogon, bez menjaca?
Ispravite me ako gresim

Svi imaju mjenjač mehanički, samo ovaj bez hidromata ima varijator i rikverc (mora se šaltat stalno), a ovaj sa hidromatom ima samo 3 brzine i sa ručicom napred nazad idete, nema šaltanja.
Sad ne znam što ste mislili pod pun hidropogon.

S drugog deutz-a na otpadu ili naci drugi koji je slican isto na otpadu. Original ces tesko naci

Zvao sam ove u Šapcu sto drže delova nemaju .Možda negde u Hrvackoj ima odpad ,al kako doći do njih?

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Imam 16002006 piše električni motor , ja nislim da paše od svih Deutz fahr kombajna od 1320 i do toplajnera .

Evo gde ide taj motorĉić
665844f629810f7d9e9d011827139fa6.jpg

Ako nije nekom problem da slika odakle sijalica pod brojem dva dobija napon, ako bude otvarao gornju konzolu. Slicna je instalacija na svim deutz-ovima oko 90-og godista (m20 i m30 serija). Znam da pise u katalogu ali nije ista shema.
Barem ja otvaram tu konzolu pred pocetak sezone i ocistim, drze je dvije desetke.

Nazad
Vrh