Deutz-Fahr

Ja sam i gledao da kupim sa adapterom za kukuruz da posle ne trazim posebno adapter pa onda treba budziti kacenje ovako sve komplet.Inace sam imao na 2680 kukuruzni i odmah sam prodao kad sam ovaj kupio.Jedan ce soju raditi a drugi kukuruz

Tako i jeste najbolje.Ja sam kupio kombajn bez adaptera, nosio se mišlju lako ćemo naći, ima ih na svakom ćošku.Brzo je došlo vreme da treba adapter a ponuda katastrofa.Ono što liči na nešto skuplje od kombajna, ono što je cenovno prihvatljivo može za staro gvožđe a ne za ozbiljan rad.Posle našao ali kačenje i pogon ne odgovaraju pa se i tu zezaj, traži i sređuj da to bude kako treba.

@ goran1, da li si dobio kolica za taj heder 3.6m? Pitam posto sam cuo da se nisu prodavala kolica za taj uzi heder, navodno ne treba, u gabaritima je za transport(za to vreme)?

Tako i jeste najbolje.Ja sam kupio kombajn bez adaptera, nosio se mišlju lako ćemo naći, ima ih na svakom ćošku.Brzo je došlo vreme da treba adapter a ponuda katastrofa.Ono što liči na nešto skuplje od kombajna, ono što je cenovno prihvatljivo može za staro gvožđe a ne za ozbiljan rad.Posle našao ali kačenje i pogon ne odgovaraju pa se i tu zezaj, traži i sređuj da to bude kako treba.
Ista prica i kod nas trenutno

Uzmi u obzir da je kupljen komplet sa svim adaptacijama i da taj kukuruzni adapter vredi blizu 10k evra.Treba naći dobar adapter sa odgovarajućim kačenjem i pogonima a kupiti neki krš za male pare i tešiti se kako si dobro prošao nije rešenje.
Obicno je bila kupovina u kompletu povoljnija od pojedinacne...
Ne bih da komentarisem ovaj kombajn jer nisam ga uzivo video, samo sa slika..ali je po meni full cena, da je bar zadnja serija sa dzojstikom...

Realno šta očekivati za 30000€ sa 2 ili 3 adaptera... Takav kombajn kada je 30000e sa žitnim hederom i kolicima e tada je to 99% full stanje i održavanje i uglavnom iz uvoza koji nije radio kod nas. Ovako u kompletu za 30 svako treba da je svestan da tu ima da bude ključeva i ključeva oko njega.

Realno je mala ponuda u oglasima kombajna kako kod nas tako i iz inostranstva koliko sam ja gledao a pratio sam sve oglase dva tri meseca pre kupovine.Nadam se da ce me dobro posluziti jer mislim da je prethodni vlasnik bio pedantan i odrzavao ga je

ima dobar barem na slikama izgleda lepo 6040 2015 ali mislim da samo zitna varijanta za 85000e

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Realno šta očekivati za 30000€ sa 2 ili 3 adaptera... Takav kombajn kada je 30000e sa žitnim hederom i kolicima e tada je to 99% full stanje i održavanje i uglavnom iz uvoza koji nije radio kod nas. Ovako u kompletu za 30 svako treba da je svestan da tu ima da bude ključeva i ključeva oko njega.
Prije ovog poskupljenja 3580 je bio 20-22k eura kod nas, nekad bude i sa kukuruznim adapterom.

Nazad
Vrh