MONTOYA
Član
Da...pre par meseci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je trazio 34000 prva cena ali smo se pogodili na 31700 ako je to isti kombajn iz KisačaDa...pre par meseci
1988 hidromatKoje je to god? Hydromat ili varijator?
Jesam@ goran1, da li si dobio kolica za taj heder 3.6m? Pitam posto sam cuo da se nisu prodavala kolica za taj uzi heder, navodno ne treba, u gabaritima je za transport(za to vreme)?
Ista prica i kod nas trenutnoTako i jeste najbolje.Ja sam kupio kombajn bez adaptera, nosio se mišlju lako ćemo naći, ima ih na svakom ćošku.Brzo je došlo vreme da treba adapter a ponuda katastrofa.Ono što liči na nešto skuplje od kombajna, ono što je cenovno prihvatljivo može za staro gvožđe a ne za ozbiljan rad.Posle našao ali kačenje i pogon ne odgovaraju pa se i tu zezaj, traži i sređuj da to bude kako treba.
Obicno je bila kupovina u kompletu povoljnija od pojedinacne...Uzmi u obzir da je kupljen komplet sa svim adaptacijama i da taj kukuruzni adapter vredi blizu 10k evra.Treba naći dobar adapter sa odgovarajućim kačenjem i pogonima a kupiti neki krš za male pare i tešiti se kako si dobro prošao nije rešenje.
Prije ovog poskupljenja 3580 je bio 20-22k eura kod nas, nekad bude i sa kukuruznim adapterom.Realno šta očekivati za 30000€ sa 2 ili 3 adaptera... Takav kombajn kada je 30000e sa žitnim hederom i kolicima e tada je to 99% full stanje i održavanje i uglavnom iz uvoza koji nije radio kod nas. Ovako u kompletu za 30 svako treba da je svestan da tu ima da bude ključeva i ključeva oko njega.