Deutz-Fahr

Koliko je to " jeftin" po vama DF 3580 1988 god
Heder 3,6 m hidropogon nema kukuruzni adapter
Nema klimu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Jesi li ga video uzivo...
trazio sam i ja da kupim 35.80 ili 36.10 i sve su bile krsine i sa manje radnih sati od tog....
Samo jedan 36.10 sam nasao dobar ali i cena je bila vise neg jaka.... tako da nisam ni kupio

Jesi li ga video uzivo...
trazio sam i ja da kupim 35.80 ili 36.10 i sve su bile krsine i sa manje radnih sati od tog....
Samo jedan 36.10 sam nasao dobar ali i cena je bila vise neg jaka.... tako da nisam ni kupio

Jesam ja i covjek koji takve radi dugo godina i zna ih u dušu sto bi se reklo
On kaze da je skoro sve ok osim dva lezaja koji nisu skupi, svo remenje je skoro pa novo sve funkcionise,
Farba jeste izbledila i po tome se vidi da se naradio.
Nego mene zanima zar nije malo 100 rh za jednu sezonu da odradi, pitam zato sto kad autima vracaju kilometrazu zasto ne bi prodavci i rh korigovali pre prodaje

Realno jeste malo...ali ovaj o kome sam pricao je imao 2300h i u odnosu na ostale koje sam gledao sa po 4-5000 je bio kao nov... i nisu tu problem lezajevi ni remenje nego njihova limarija...

Ovaj sto ga je pregledao zna gde oni obicno krenu da koroziraju i da propadaju sto se tice lima i kaze da je ovaj na tim mjestima izuzetno ocuvan

873954e0a361410fd0c4345cdf8bd4f4.jpg

23e0b34482d6c23b4f37754f5c4268f7.jpg

Jel ovo sat od pritiska ulja na nuli
Izdvojio sam sliku iz videa u radu kombaja
Ako mislis na one kazaljke desno gde je ocrtan kao klip to mislim da je za temperaturu motora i temperaturu ulja u moturu ali nisam siguran

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ovaj sto ga je pregledao zna gde oni obicno krenu da koroziraju i da propadaju sto se tice lima i kaze da je ovaj na tim mjestima izuzetno ocuvan

Где се налази комбајн?Да није увезен из Аустрије прошле године?

Kad se pusti u pogon pomenuti kombajn jer normalno da mu zadnji kraj poskakuje, nekako se trese ,

Kad se pusti u pogon pomenuti kombajn jer normalno da mu zadnji kraj poskakuje, nekako se trese ,

Није сабирна раван у фази или како већ кажу. Треба погледати носаче сабирне како стоје и оне упорне руке за штеловање. Ако је једна скраћена или продужена онда оће да одудара и да га тресе целога.

Nazad
Vrh