Ako je jeftin isplati se.Pretrese se i gas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li ga video uzivo...
trazio sam i ja da kupim 35.80 ili 36.10 i sve su bile krsine i sa manje radnih sati od tog....
Samo jedan 36.10 sam nasao dobar ali i cena je bila vise neg jaka.... tako da nisam ni kupio
Ako mislis na one kazaljke desno gde je ocrtan kao klip to mislim da je za temperaturu motora i temperaturu ulja u moturu ali nisam siguran
Jel ovo sat od pritiska ulja na nuli
Izdvojio sam sliku iz videa u radu kombaja
Где се налази комбајн?Да није увезен из Аустрије прошле године?Ovaj sto ga je pregledao zna gde oni obicno krenu da koroziraju i da propadaju sto se tice lima i kaze da je ovaj na tim mjestima izuzetno ocuvan
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Где се налази комбајн?Да није увезен из Аустрије прошле године?
Није сабирна раван у фази или како већ кажу. Треба погледати носаче сабирне како стоје и оне упорне руке за штеловање. Ако је једна скраћена или продужена онда оће да одудара и да га тресе целога.Kad se pusti u pogon pomenuti kombajn jer normalno da mu zadnji kraj poskakuje, nekako se trese ,
Gesendet von iPhone mit Tapatalk