Deutz-Fahr

Koliko je to " jeftin" po vama DF 3580 1988 god
Heder 3,6 m hidropogon nema kukuruzni adapter
Nema klimu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Jesi li ga video uzivo...
trazio sam i ja da kupim 35.80 ili 36.10 i sve su bile krsine i sa manje radnih sati od tog....
Samo jedan 36.10 sam nasao dobar ali i cena je bila vise neg jaka.... tako da nisam ni kupio

Upravo što je kolega napisao. To je previše RS za bilo koji kombajn. Dolazi do zamora materijala, sve je pohabano i zmoreno. Ako sve promeniš koštaće preskupo i opet će nešto popustiti što nije dirano.

Jesi li ga video uzivo...
trazio sam i ja da kupim 35.80 ili 36.10 i sve su bile krsine i sa manje radnih sati od tog....
Samo jedan 36.10 sam nasao dobar ali i cena je bila vise neg jaka.... tako da nisam ni kupio

Jesam ja i covjek koji takve radi dugo godina i zna ih u dušu sto bi se reklo
On kaze da je skoro sve ok osim dva lezaja koji nisu skupi, svo remenje je skoro pa novo sve funkcionise,
Farba jeste izbledila i po tome se vidi da se naradio.
Nego mene zanima zar nije malo 100 rh za jednu sezonu da odradi, pitam zato sto kad autima vracaju kilometrazu zasto ne bi prodavci i rh korigovali pre prodaje

Realno jeste malo...ali ovaj o kome sam pricao je imao 2300h i u odnosu na ostale koje sam gledao sa po 4-5000 je bio kao nov... i nisu tu problem lezajevi ni remenje nego njihova limarija...

Ovaj sto ga je pregledao zna gde oni obicno krenu da koroziraju i da propadaju sto se tice lima i kaze da je ovaj na tim mjestima izuzetno ocuvan

873954e0a361410fd0c4345cdf8bd4f4.jpg

23e0b34482d6c23b4f37754f5c4268f7.jpg

Jel ovo sat od pritiska ulja na nuli
Izdvojio sam sliku iz videa u radu kombaja
Ako mislis na one kazaljke desno gde je ocrtan kao klip to mislim da je za temperaturu motora i temperaturu ulja u moturu ali nisam siguran

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Jesam ja i covjek koji takve radi dugo godina i zna ih u dušu sto bi se reklo
On kaze da je skoro sve ok osim dva lezaja koji nisu skupi, svo remenje je skoro pa novo sve funkcionise,
Farba jeste izbledila i po tome se vidi da se naradio.
Nego mene zanima zar nije malo 100 rh za jednu sezonu da odradi, pitam zato sto kad autima vracaju kilometrazu zasto ne bi prodavci i rh korigovali pre prodaje

Moj kombajn kada sam radio sanjim je pravio 50 rs godišnje sa transportom, a tri godine 0.
1991-vo godište i ako se ne varam ima oko 2.500 rs.

Da, ne mogu da vozim zbog kolena i prevoza ovršenog. Nema kabinu Nju Holand 8040. Registrovan. Kosa 3,06m, noževi su na šrafove. Ima sečku.

Ovaj sto ga je pregledao zna gde oni obicno krenu da koroziraju i da propadaju sto se tice lima i kaze da je ovaj na tim mjestima izuzetno ocuvan

Где се налази комбајн?Да није увезен из Аустрије прошле године?

Kad se pusti u pogon pomenuti kombajn jer normalno da mu zadnji kraj poskakuje, nekako se trese ,

@Boderlica 30 godina po 50 rs je 1500 rs. Kako onda ima 2500, I jos par godina nije radio ?

Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Nisam ga kupio novog. Ko je 90-tih godina od poljoprivrednika mogao da kupi novog Nju Holanda ? Nisam radio 3 ili 4 sezone zbog bolesti, mixer mi vrše. Oćeš da ti napišem i kada sam menjao ulje i vazduh u gumama ?
Ja sam odgovorio na pitanje kolege da li je moguće da kombajn pravi malo rs godišnje. Ja poznajem ljude koji su nekada kupili nov kombajn, nisu radili usluge i pravili malo rs.

Kad se pusti u pogon pomenuti kombajn jer normalno da mu zadnji kraj poskakuje, nekako se trese ,

Није сабирна раван у фази или како већ кажу. Треба погледати носаче сабирне како стоје и оне упорне руке за штеловање. Ако је једна скраћена или продужена онда оће да одудара и да га тресе целога.

Nazad
Vrh