Deutz-Fahr

Evo je slika, dobija napon od neke zice sa presostata.
a2a00663809605a801dd2e8d17d98641.jpg

Poslano sa mog SM-A415F koristeći Tapatalk

Kolege pozdrav ,podizaci za poleglo zito jesu li univerzalni za sve kombajne ili ima posebno odgovarajuci za Deutz Fahr

Nisu, za deutz fahr ti idu schumaher. Imaju opciju da podesavas visinu, i montiraju se tako sto napnes podizac. Dok se ovi ostali sarafe koliko sam vidio.

Kolege dali ima neko sliku iz uputstva za Deutz Fahr 36 10 za elektro magnet sto ukljucuje secku,menjao sam lagere bili su losi a posle toga elektro magnet radi ali ne moze da ukljuci secku pa da nege nisam pogresio prilikom sklapanj hvala

Da li postoji neka firma, koja cisti uljani hladnjak od ovih kombajna? Posalje im se taj hladnjak da ga ociste unutra od naslaga, ako je prljav onda se greje motor, tako?

Zna li neko gde bi mogao da nadjem slamotrese za deutz fahra 3580 trebalo bi mi tri komada ili zna li neko dali pasuju od dure dakovića i gde bi mogao da nadjem

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Где има гумице за репарацију хидрауличних клипова? Отишле ми гумице на клипу волана сад дошао у, Зрењанин и испушим, као, нико јбт ем јутцсо целим путем и, на крају немамо. Зовем све редом немогу, да нађем. Звао Хигум, кажу, ујутро затворили, смо. Јбм ти и клип и гумице стоји ми комбајн због 2,3 црвене.

Zna li neko gde bi mogao da nadjem slamotrese za deutz fahra 3580 trebalo bi mi tri komada ili zna li neko dali pasuju od dure dakovića i gde bi mogao da nadjem

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Vjerovatno ces morati uvoziti iz Slavonije, kod njih je to vrlo cest kombajn pa zna biti koji rasturen.

Где има гумице за репарацију хидрауличних клипова? Отишле ми гумице на клипу волана сад дошао у, Зрењанин и испушим, као, нико јбт ем јутцсо целим путем и, на крају немамо. Зовем све редом немогу, да нађем. Звао Хигум, кажу, ујутро затворили, смо. Јбм ти и клип и гумице стоји ми комбајн због 2,3 црвене.
Јел си био и у Цехид? Ја сам тамо узимао за класа.

Нисам зваћу их, синоћ смо нешто успели да набуџимо али морам наћи те гумице за не дај Боже.

Da li je 7800 rh mnogo za deutz fahr 3580?
Koliko ti motori mogu napraviti rh, to zavisi od mnogo faktora ali bas me zanima kakvi su ti od 170 ks sa turbinom

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Koliko ti motori mogu napraviti rh, to zavisi od mnogo faktora ali bas me zanima kakvi su ti od 170 ks sa turbinom

To ti je bf6l913, izdrzljivi motori i mali potrosaci. Ali nije neunistiv, treba to dobro pogledati. Posalji koju sliku da vidimo.

Mislim da stanje motora se sazna tek u radu a kombajn je vec nesto drugo, tu je pregled nekog ko se dobro razume obavezan, e sad iznenadjenja ce sigurno biti
"Ako ga kupis nece ti bit dosadno" zar su toliko losi ???

Mislim da stanje motora se sazna tek u radu a kombajn je vec nesto drugo, tu je pregled nekog ko se dobro razume obavezan, e sad iznenadjenja ce sigurno biti
"Ako ga kupis nece ti bit dosadno" zar su toliko losi ???

873954e0a361410fd0c4345cdf8bd4f4.jpg

23e0b34482d6c23b4f37754f5c4268f7.jpg

Jel ovo sat od pritiska ulja na nuli
Izdvojio sam sliku iz videa u radu kombaja

Mislim da je mnogo za svaki kombajn iz tog vremena... čovek kad se umori naspava se i bude dobro a gvožđe kad se umori, može samo u topionicu.

Sat od pritiska jeste na nuli

Nazad
Vrh