Deutz-Fahr

Koliko brzo ideš?
Ма отац га тера 7кмх ја док сам на њиви тера га 5,5-6 чим ја одем он га биберише. И ја сумњам на брзину јер док иде спорије,лепо чист сунцокрет чим он по своме гони одмах буде прљавштине.

Сада сам га очистио скроз и зрна јако мало има али зато оног смећа од главица пун очин.

Kum sa 2480 ide prvom bez varijatora!Čim ga potera, pizdarije.Ne može ni moj Claas brzo, mora sporije jer hoće da zapuši povratnu i ovršenu.

Нашли смо квар завршетак сита са оним чешљом пукао и све што је могло да прође туда је завршило у повратну масу. А ср.ање је поцинковано не можеш га варити још га је неко пре тога хартлетовао па месинг попуцао једва смо га аутогеним изварили.

To je gornja granica brzine ali tu zavisi kolika je propusna moć kombaja i širina adaptera, lako je kombaju sa 6 slamotresa i 4,2m adapterom da piči.

Срећа па нема великог избора у Србији за делове па се човек лако одлучи где да купи.😂

Pitanje za upucene,koja kombinacija zubcanika ide za obrtaje bubnja u suncokretu?Trenutno je kombinacija za psenicu i zitarice.Imam jos jedan par zubcanika koji idu za kukuruz.U pitanju je Deutz Fahr M 1002.Trebalo bi da je isto i na M900,922 kao i na 1080.

Nazad
Vrh