Jaroslav85
Član
Gde se moze kupiti kuciste lezaja uy207 to je pogon hedera na 3580.Kuciste je sa tri rupe.Nema knd,razvitak,kuglager,zivko&sinovi.Ima neko ideju gde jos?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
[/URL][/URL][/URL]
Na 4. slici se najbolje vidi kacenje, znaci ako pase ulaz treba napraviti samo ta dva crna komada metala. Na njima se navare komadi plocevine i probuse rupe da mogu uci oni klinovi na grlu. Idu 3 sarafa gore 3 sarafa dole, i naravno prijenos ustelovati ali to ces morati na svakom hederu. Jer mala je vjerovatnoca da ces naci adapter da je u ekstra stanju i da ti jos pase na kombajn.
Dodaj ga na viber i pitaj da ti posalje koju sliku kacenja, jer na olx nije aktivan...
Imam ja, noviju zelenu seriju. Nemam nikakvih zamjerki, mali potrosac i slabo se kvario barem moj. Za tri godine jedan senzor, par lezajeva,jedan remen i koji dio sa kose (uglavnom samo potrosni dijelovi). Jedino ima manu da puca na pogonu ladje, ali dovedes nekog bravara i napravice da valja. Nece se raspasti cijela ladja, nego je taj pogon glupo pricvrscen i od sile zna da pukne ali nece napraviti neku havariju.Ima li ko iskustva sa 2680,kakav je generalno kombajn sto se tiče kvaliteta rada,potrošnje,održavanja,dali je jednostavan?Rodjak se interesuje da uzme,cini mu se kao ok kupovina...
Kod nas nisu bili ti sa hts-om pa ne mogu nista reci, znam da ima taj hts, hc system i nivelacija. Sve sam vidio preko slika pa ne mogu nista reci.Cuo sam da taj turbo separator na njima pravi problem...sad sta je tacno...zato pitam