putin
Član
Ја би препоручио Агримар Добановци,знам да није НС,али кад год сам тражио неки тамо сам нашао.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Djukić remenje,Set tradeGdje u Novom Sadu ima kupit remenje za Fahr kombajne ?
U Agtrostadt ako imas viska paraZar Agroštad ne drži delove za Dajca on je njihov zastupnik.
Toliko pise i na plocici od motora, imao sam problem sa njim krenulo ulje da kaplje i zalepila rebra sto hlade i pregrejao se motor, sad cekam majstora da ga otvori i da vidimo sta je sjebano, kako su se pokazali vazdusnjaci generalno kao motori? Ja bih rekao da je to svabo lepo dizajnirao i da moze da radi i po visokim temperaturama ceo danНије ли мотор јачи од 96кв?
Код мене је Сигма 20в50 Агип уље ја сам презадовољан са њиме једино мало теже доћи до њега.
Motor je stvarno lepo radio pun snage, ne znanje je dovelo do toga ali dobro sve se sredi meni je pokazivao oko 100 stepeniAko kad zafali koji dio motora trazi za kombajn 3580, u njemu se nalazi taj motor i u jos par modela. Generalno su se dobro pokazali, samo odrzavati motor da bude cist jer se tako hladi. Trebalo bi svakodnevno otvoriti prednji poklopac na motoru i zadnji pa izduvati sve izmedju stublina pa i hladnjak ulja. I kad se pere kombajn to dobro oprati i natopiti odmscivacem, nema sta ne izadje..
Kod nas na deutz kombajnima nemas tacan prikaz temperature, nego zeleno i crveno polje i to gledas. Pa nikad ne znamo tacnu temperaturu.
Ako nista nije budzeno znaci da je original motor..