putin
Član
100 степени је радна температура тог мотора,од 95 до 100.Тако да ти је то било ок. Мора да буде чист,свако вече после рада издувавање, а добро је имати и моторну дуваљку па током дана га издувати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam prodao Olimac kolegi, za 1 sat smo ga pretepli sa Claasa na Deutz sa uslovom da smo imali original gotov prihvat na Deutz. Prešarafali prihvat, stavili druge lančanike da ga ubrzamo i gas...Dali je neko prepravljao adapter za kukuruz koji nema kacenje za deutz fahr kombajn,pitam zato sto mi je jedan prodavac reko da moze da se prepravi za jedno prepodne naravno ako znas da varis brusis itd,jos mi kazao da na deutzu je najlakse to uraditi nemam bas nikakvo iskustvo sa tim stvarima jer sam zainteresovan za polovni adaoter za kukuruz
36,,10 je kombajn ima fabricki kardan videcu najbolje kad bih nasao orginalan , hvala na javljanju
ja bih trazio 4 ili 5 reda kod nas su uski putevi u selu, sad u zetvi svakog dana otkacinjem heder jer je 4,20 m pa su problemi kad naidje traktor sa kolima vracamje nazad pritiskanje sirene pa i poneka psovka padne .treba da krenes 2sata ranije da bi stigo na vreme u njivu. SDF dali je najidenticni 3580 i3610 pitam da bih trazio uputstvo za 3580 ,brojevi na mehanizmu za stelovanje bubnja ono sto polugom stelujemo dali oznacavaju milimetre hvala pozzzzzzzJa imam jedino za svoj 2680, valjda sta pomogne:https://ibb.co/v36bGr8
Knjigu za 3610 sam nasao jedino eknjigu i dodje 40eura sto je puno. Provjeri na kupujem prodajem i u knd-u novi sad, oni imaju dosta tih knjiga. Nasao sam kod njih ovaj katalog dijelova:https://knd.rs/proizvod/katalog-df-m36-10-m36-30-ex/. Mozda imaju i upustvo ali mi je promaklo oku ili nemaju objavljeno na sajt, najbolje nazovi. Ako ne bude bilo trazi od nekog ko ima 3610 da ti da da kopiras za koje pivo..
Nije problem carina koliko prevoz, jer si iz Pirota pa je to dosta skupo. Ovde kod nas nema nekog izbora sto se tice adaptera, sve su to stari adapteri dugi i preteski. Kod mene je stari gering sa odvojenim tarupom koji je pretezak i cijena mu je ovde 4000e, sto je previse. I vecina je osudjena kupiti tako neki stari gering pa za koju godinu naci sta bolje. Koliko redi trazis? Ovde sam vidio da 3580 ide sa 6 redi preklopnim naravno.
Takav je kombajn, on je predvidjen za velike parcele bez puno setanja. Za njega taj adapter od 4 reda pa i psenicni nista, jer moze cak do 5.40 adaptera.ja bih trazio 4 ili 5 reda kod nas su uski putevi u selu, sad u zetvi svakog dana otkacinjem heder jer je 4,20 m pa su problemi kad naidje traktor sa kolima vracamje nazad pritiskanje sirene pa i poneka psovka padne .treba da krenes 2sata ranije da bi stigo na vreme u njivu. SDF dali je najidenticni 3580 i3610 pitam da bih trazio uputstvo za 3580 ,brojevi na mehanizmu za stelovanje bubnja ono sto polugom stelujemo dali oznacavaju milimetre hvala pozzzzzzz
Prepravljao sam i ja, stavio Claas-ov adapter na Deutz-a, ugao je dosao odlicno, 2 dana lagano radili i spakovali.Dali je neko prepravljao adapter za kukuruz koji nema kacenje za deutz fahr kombajn,pitam zato sto mi je jedan prodavac reko da moze da se prepravi za jedno prepodne naravno ako znas da varis brusis itd,jos mi kazao da na deutzu je najlakse to uraditi nemam bas nikakvo iskustvo sa tim stvarima jer sam zainteresovan za polovni adaoter za kukuruz
Dali imas neku slikuPrepravljao sam i ja, stavio Claas-ov adapter na Deutz-a, ugao je dosao odlicno, 2 dana lagano radili i spakovali.
Morao sam ga samo posle ubrzati, posto je brzina bila jako mala, nisam mogao 2 voziti