Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravu si nepusac sam , a mozda se nebi ni video kukuruz od kutijeVerovatno je nepusac cim nije slikao pored kutije cigara.
Da to je moj kukuruz. Pa mislim da nije prosecno stanje na trecoj slici nego su mi te cetiri stabljike najbojle pozirale , a uglavnom nema nista na njima. sejan je na 22.5cm .Evo ona dva pabirka pred reprenzentativnog pioniraOgnjen , jel to tvoj kukuruz i jel treća slika prosječna situacija ?
Slozio bi se sa tobom, da nemam ovo sto imam na parceli .Da mi je svaki drugi klip jalav, da neverovatno ima bolesnih klipova od mehuraste garezi kukuruza. U svom zivotu toliko toga nisam video ni na jednoj parceli. Setva je bila 4.aprila, djubrenje predsetveno sa 200kg uree po kj.Predusev je bila psenica.Razmak setve 28cm. Prosto ne mogu da objasnim sta se desilo. Ali posto je ovo tema za dkc hibride, reci cu samo da okolina ZR , tj potes atara gde su mi njive ,nisam video ni jednu parceli sa dkc hibridom da je preziveo. Sto znaci da od 100 biljaka svaka mozda 10ta ima klip u u losijem slucaju do nekih parcela gde svaka 5ta biljka ima nazovi klip.zato ZP 666 je vrh
I hoću,kad dođe vreme.Video si kako izgleda 5276Mozda su ocekivali da ces da im se nacestitas nove godine?!