savato
Član
Bojim se da obidjem njivu sa 6120 ali moracu sutra,sta je tu je...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav marketing?ja na jednoj parceli imam pola pionir F38 i pola dekalb5783 tamo nije bio kukuruz 10 god bila je bašta paradajz,paprika lubenice itd i tusam očekivo neki lep prinos a desilo se čudo dekalb izgoreo skroz naskroz i svaka 3-4 ima neki klip dok pionir zelen podgoreo tek 1-2 lista i šta reći marketing je čudo nevideno ma trebalo bi ne samo zaliti se za laz o onome štosu pisali kakvi su im hibridi nego zaključati temu dekalb dogodine mogu ga i dzabe nuditi
ma na tv nije bilo al one naše komšijske priče znaš meni rodilo tolko a komšija da bude veći paor kaze meni rodilo još 400-500kg više i štaće ti veća reklama od te koja traje preko cele zime dok paori nerade ništa i špekulišu kako da više rodi i sad je to sve došlo na naplatu isto ko što čitamo sad ja imam dva klipa a ja tri i tako nedogled pa niko ovde nije tolko blesav da poveruje take stvariKakav marketing?
Ja ni jednu reklamu za dkc nisam video na tv-u ili radiu!
Jedino sto su privatne z.z. dobile bolje marze i rabate,pa su ih tako gurali,kod nas je bilo da su neke musterije u nedoumici,bas sejali dkc,jer su im poturena semena.
da da samo se nadajmo izmislice neku pricu da se operu od odgovornosti sigurnoMisliš da će nam vratiti ? Da čuvamo račune?