na koji je razmak sejan?5699 Donja dva lista osusena. . . Klipove tera. . . kakvi ce biti videcemo. . . 150kg ureje po lancu i prehrana preko lista novalon 20x20x20, sejano 6. aprila. . . .
[/IMG]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na koji je razmak sejan?5699 Donja dva lista osusena. . . Klipove tera. . . kakvi ce biti videcemo. . . 150kg ureje po lancu i prehrana preko lista novalon 20x20x20, sejano 6. aprila. . . .
[/IMG]
Ima toga, ali se stvar popravlja. meni je najgore kad moram trgovca da vucem za rukav zato sto je umislio da bez njega zemlja prestaje da se okrece. Ama jok brate, za moje pare ti treba mene da juris. Prema tome, cao, zdravo. Oni koji znaju da rade posao postuju svog klijenta i njegov novac, zato sam i napisao da mi najvise smeta taj odnos. Niko ne ocekuje da neko treba da radi za klikere.Odnos prema klijentima je nepopstojeca kategorija u ovoj zemlji javasluka!
Ni ja vise ne mogu da gledam ove slike, u atar necu da idem...Auuuu ovo postaje nočna mora ..............
Sejano je na 19, olt-ova pneumatska masina 4 reda. . .na koji je razmak sejan?
Konšija ja imam ove godine na par njiva Singentin Pako i Dkc 5276,5783 i 5143, i Pako je od ovih hibrida ubedlivo najboli. Prošle godine je dao Pako 1t po hektaru manje ali ove godine će to debelo da nadoknadi.ako procitaju ove silne postove gde smo svi slozni da je ove godine DKC naj gore prosao u susi, trebaju priznati gresku i reci otvoreno zbog cega je to tako.
ma da i bez njihovog priznanja svako ponaosob ce odluciti, dal reskirati i u kisnoj godini postici naj bolje prinose sa ovim hibridima, ili u susnoj godini ne brati nista??????
ja licno ne ocekujem nikakvu nadoknadu od njih, jer nisam ni ja njima nista nadoknadio prosle godine sto sam naj vise prinose dobio od njihovih hibrida...
al znam sta cu dogodine sejati, bez mnogo rizika i stabilnih prinosa...
sad mi jako krivo sto sam tako jednostavno (syngentin PAKO) skartirao, a koji mi u zadnjih 4-5god. dosta toga kupio i izgradio...
jedva 10 vreca paka sam uzeo i na vise lokacija posejao pored dkc-a, pako je neuporediovo boljeg izgleda i klip i stablo...