Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Interesuje me jer sa cuo da ako ima forsa opet ljudi rade sa gauco... nije mi jasnoČemu to kolega kad je zaštićen, nije kondor ništa bolji od forcea.
Ja sejem dkc i nisam bojio nisam imao problem u zemlji napolje kada izadje pipa ga gricka gore a on ide i obicno pobegne retko gde ga pojede skroz zato razmusljam da dodam kondor... dali je pametno razmisljamFors odlicno štiti u zemlji od štetocina ali zato van zemlje nista kukuruzna pipa ga obrije e zato rade doradu sa imidakloporidom da ga zastiti van zemlje
Moze pitanje sta je unutra.Jel se može još uvijek nabaviti komfora gauča i sl?
Mislim da i kondor samo podzemno štiti tako da džaba krečiš.Ja sejem dkc i nisam bojio nisam imao problem u zemlji napolje kada izadje pipa ga gricka gore a on ide i obicno pobegne retko gde ga pojede skroz zato razmusljam da dodam kondor... dali je pametno razmisljam
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Ili mozda obojena vodica bez aktivne materije.Imidakloprid.
Gde ti je taj deo atara? Ja sam kod fantasta nastradao skroz...5092 mi je bio u delu atara koji je zaobišla svaka moguca kiša. Prinos 920kg/kJ.
Juce poceo sa skidanjem kukuruza prinos od 5-6..5t/ha. Vlaga 13-15%. Posle ovih kisa krecemo nastavak.