dragan.kovacev
Član
Moja bivsa semenska kuca spremila za sledecu god. perverzno dobar hibrid. Na danima polja instituta Tamis sve je delovalo neverovatno, i kod Zp-a odvaljene klipcine kao na drugoj planeti da smo bili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
9241, 9757, 0164, 412Koje pionire si sejao?
Tad nisam sejao pionire al sve ostalo sto si napisao je i moj stav.I pioniri su poludeli s cenama 2016 godine i postali su bezobrazni stavljali su sve u vrecu ipak cinjenica da ih zadnje dve godine pioniri prelaze po rodnosti od DKC bar kod mene u ataru,ta razlika je od 100 do 300 kg po lancu ali skupi se kad pogledas naloge za isplatu.Jedina prednost Dkc je manja vlaga,ovo je iskljucivo napisano iz licnog iskustva nista i nikog ne reklamiram!
jasam imo par godina 4717 bio ok al ove bas ufitiljio nikako nije iso od samog pocetka mnooogo bolji je bio 4351Ja narucio za ovu godinu 5068, 4717 i 5075 dkc, nadam se da nisam napravio gresku prilikom odabira hibrida. Cene su dole u tabeli sa pdv. Jedna od glavnih prednosti dkc mi je sto rano otpuste vlagu pa za leger kuci mi je najbolje i najsigurnije...
IMG 39a03da8bd7d820a34d92ee2530bd3f8 V
Slika IMG 39a03da8bd7d820a34d92ee2530bd3f8 V dodata na sajt za slike Dodaj.dodaj.rs
Koliko bilo na kraju kg/kj?jasam imo par godina 4717 bio ok al ove bas ufitiljio nikako nije iso od samog pocetka mnooogo bolji je bio 4351