Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Susne 2017-te godine da nisam imao posejano nesto dkc-a, ne bi imao sta da vrsem. Dao je 2,5t po jutru a prvi je bio podgoreo, izgledao je katastrofa. Dok su srugi hibridi bili zeleni mnogo duze pa na kraju dobili tarup, ostali jalovi.......Kad nema kise u julu avgustu nema tog hibrida koji ce te izvuci.
Videcu jos malo po lokalnim apotekama,ako nadjem nasao sam ako ne ide druga semenska kuca i kraj price.A koji hibridi te interesuju ima u Požarevcu dosta juče sam video pa možda mogu da pomognem
I ja sam u zadnji čas našao samo nisam 4943,5031,4717 i i mesto pomenutog sam opet uzeo 43xx,a nisam ga hteo sejati jer ga šišao 4943.Ipak ono sto sam napisao o nestasici Dekalb semena je delimicno istinito,ja ostao bez porudzbine. Zvao nas danas dobavljac i rekao nema semena niti ce ga biti,a porucili jos polovinom januara.
Probaj u Malim Radincima kod Baneta i Steve, imali su dosta na stanju.Ja sam isao tamo i kupio jer je svuda bilo po porudzbini.Ipak ono sto sam napisao o nestasici Dekalb semena je delimicno istinito,ja ostao bez porudzbine. Zvao nas danas dobavljac i rekao nema semena niti ce ga biti,a porucili jos polovinom januara.
ti resio sav kukurus skinuti u augustu pa septembar na moreStigo baca.