mixer87kac
Član
Jel zaštićeno?
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam platio 19 600.Danas stiglo seme 4351.Cena 19.200 rsd za keš varijantu.
Otprilike, od svih americkih hibrida na forumu se potenciraju dva najbolja proizvodjaca semena i time se unistavaju izvrsni hibridi Pako,Helico, Ns 640, Zp 434 i unistava se borba protiv hiperprodukcije...PasceKisa hoćeš da kažeš da je forum pomogao razbijanju konkurencije ili ja ne tumačim post kako treba?
I šta je tvoj predlog kolega, kako sprečiti propadanje?да то сам мислио што си написао кад смо код амера њихова влада је дала статистику да од сељака из 1990 у години 2019 остало да се бави пољопривредом 5 посто или ти сваки двадесети то значи и поред великих приноса два велика произвођача за 20 година на овом форуму ће бити 15 људи али најбоље код тих амера што се број оних амиша повећао ашчиме они раде И за 640 сам емотивно везан много сам га преко леђа и руку пребацио и био сретан сад само јурцаш нема неке ни лепоте