Dekalb hibridi kukuruza (Monsanto)

Jel zaštićeno?

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

има семена декалба у хемо славији ветерник само спреми те паре неке људе са овог сајта би бајер могао да части реално сте им помогли да разбију остале произвођаче

PasceKisa hoćeš da kažeš da je forum pomogao razbijanju konkurencije ili ja ne tumačim post kako treba?
Otprilike, od svih americkih hibrida na forumu se potenciraju dva najbolja proizvodjaca semena i time se unistavaju izvrsni hibridi Pako,Helico, Ns 640, Zp 434 i unistava se borba protiv hiperprodukcije...

да то сам мислио што си написао кад смо код амера њихова влада је дала статистику да од сељака из 1990 у години 2019 остало да се бави пољопривредом 5 посто или ти сваки двадесети то значи и поред великих приноса два велика произвођача за 20 година на овом форуму ће бити 15 људи али најбоље код тих амера што се број оних амиша повећао ашчиме они раде И за 640 сам емотивно везан много сам га преко леђа и руку пребацио и био сретан сад само јурцаш нема неке ни лепоте

да то сам мислио што си написао кад смо код амера њихова влада је дала статистику да од сељака из 1990 у години 2019 остало да се бави пољопривредом 5 посто или ти сваки двадесети то значи и поред великих приноса два велика произвођача за 20 година на овом форуму ће бити 15 људи али најбоље код тих амера што се број оних амиша повећао ашчиме они раде И за 640 сам емотивно везан много сам га преко леђа и руку пребацио и био сретан сад само јурцаш нема неке ни лепоте
I šta je tvoj predlog kolega, kako sprečiti propadanje?

пошто смо ја и ти сличних година једини спас за српског сељака под један је

Не може се спречити нити зауставити. Каква то треба да буде подстицајна мера да би младог човека заинтересовала да остане или се врати да преврће земљу?!? Начин живота се радикално променио и младе генерације су окренуте неким другим стварима ,гледа се лагоднији живот лакша и боља зарада , данашње време то и омогућава.Могућности су данас разне и перспективније ће ускоро све бити од сељачког начина живота, на жалост али то је реалност коју гледамо.:off_topic:

Poslednja izmena:
Pa pogledajte koliko se kod nas smanjio broj ljudi koji aktivno rade zemlju. Mnogo njih je dalo zemlju u arendu. Zna se sta je sledeći korak od toga. I tu nema mnogo filozofiranja.

Nazad
Vrh