Paracinac88
Član
Stigli paketici Dekalba i Pioneera
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
5830 jeste rekorder ali kada se desi kao prosla godina da zasusi u avgustu i vruc vetar nema sanse da bude dobar, jer 4351 je vec nalio i krenu da zri, a 5830 jos naliva i prc! Vidis u mom ogledu tacno kako je Fao isao ka dole prinos je rasta4943 je meni bio izuzetan 2018 a prosle onako. 5031 mi je bolji samo ima malo vecu vlagu. 4351 je lane oduvao prinosom i vlagom ispod 14 pocetkom septembra. Zato ove godine ne sejem ni 4943 ni 5031. Meni je nezaboravan hibrid 5007 sa kojim sam imao 14+ t/ha sa 13.5-14vl. Medjutim njega nema vise... Jako dobar je 5830 ali se bojim da se ne osusi dovoljno.
Ja sam ga imao prosle godine,pisao sam vec utiske. Vetar ga nije oborio,ima dobar prinos i jako brzo otpusta vlagu.5075 niko ne spominje nigde. Niste ga probali ili se nije pokazao bas najbolje?
Uzeti neki DKC koji je FLEX.Da li se isplati sejati DKC na malo redji sklop (24cm),posto nemamo tako kvalitetnu zemlju za gusce sklopove?
I izgura dobro?На лошијој земљи 21,5-22 ко шта има преко тога никако.Бар ја имам такво искуство јер имам лоше земље 7-8 класа.