Dekalb hibridi kukuruza (Monsanto)

Ја сам узео све пионир на зелени картон изађе ту око 4500-5000дин џак зависи који ,око 500дин попуст по врећи ,то су ми разумне цене дају рабат и на количину што је исто ок.Дкц сам хтео али су безобразни по сваком питању једноставно може им се и политика им је таква ,док је то тако и по овим ценама их нећу сигурно сејати још дуги низ година.

Poslednja izmena:
Sutra mi dovoze pa cu napisati koliko tacna cena hibrida,sa zastitom je mislim oko 24000din

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ja sam 4717 i 5830 sve sa force-om dobio po 22500 dinara plaćanje u novembru.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Kad stigne znacu tacno koja mu cena sa zastitom i takodje placanje u novembru

Први сам ја почео тему о безобразној цени дкц хибрида али сви цвикамо и ломимо се шта радити,први ја сећамо се прошле и предпрошле год и доброг рода па смо скептични по питању ове еееее кад би само знали каква ће ова бити одма би знали шта би сејали :haha:

Danas bio kod mene kuci Zivan iz Dekalba zastupnik za centralnu Srbiju sedeli pricali i ja reko ajde da porucim pa sta mu bog da..prosle godine sam imao 4717 i prosek je bio 10t/ha..za nas kraj to je odlican prinos

Карикирам ја мало али што каже колега ратат знају шта имају и то користе јбг добри су нема шта.....евентуално конкуренција да их мало поплаши нижим ценама али тешко ће то ићи.....

I pioneer 9911 aquamax nije nista jeftiniji od dekalba sa zastitom ..sve mu to na isto dodje

Sad sam uzeo od ranije sorte do kazi ga malo kasnije na etapama da ga skidam da vidim bas kakav ce prinos dati.naravno sve zavisi od godine kakva ce biti

U Juznom Banatu po ogledima bolje se pokazao 4670 od 5068, tako da sam odustao od 5068. Ako je i to merodavno u godini kad su skoro svi hibridi dali dobre rezultate.
Pored 4670 jos ce ici i 4943.

Nazad
Vrh