dragan.kovacev
Član
Znam da je naj bolji.Neces se pokajati. Dobar kukuruz koliko vidim po ogledima u okruzenju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam da je naj bolji.Neces se pokajati. Dobar kukuruz koliko vidim po ogledima u okruzenju.
Zamenio si baterije na kugluJbg, godinama su nas plašili neće biti semena uzmite na vreme, a uvek je bilo dovoljno pa još i viška. E ove godine, cvrc Milojka. Nema gi. Msm ako neko baaaaš hoće debakla.
Ma ko ih šiša! Nema, pa nema. Nismo se venčali. A ionako će opičiti (provukla kugla pa sam bacio pogled u budućnost) pa će nam biti svejedno koji su posejani.... Ustvari neće. Nije isto kad je vreća 6800 ili kad je 4800.
Шта сачињава остатак кад је само 4351 од дкцMeni 4943 nije bio ništa posebno prošle godine.Prvo problem sa nicanjem pa dosta nejednak i kilav, prinos onako, mogao je i bolje.Nisam jedini koji je imao te probleme pa nije do mene i moje agrotehnike.Ove godine samo 4351 na jednu parcelu i to je to od mene.Seme treba da stigne ovih dana po 19.000 rsd s.j ako me ne slažu.
Sejao sam ja prosle godine. Predusev psenica bio,nista specijalno nisam video. Na mojoj zemlji pionir mi je bio bolji u zadnji 3 godine. Ovo pricam za moj atar, nemoj to da ti bude reper.A jel sejao neko 5068 sad sam ga uzeo prvi put?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока