Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi na ovom forumu,praktikujemo da se novi clanovi na ovoj adresi predstave.ratar je napisao(la):Kod nas u BiH nema starog sjemena, sve novo! Uvoznik je neka firma iz Bijeljine
Deni je napisao(la):ja uzeo DKC 5276, sejaću pored F38
[/quo
F38 ce biti bolji po meni
isto to ce biti i kod mene na najboljoj zemlji!Deni je napisao(la):ja uzeo DKC 5276, sejaću pored F38
Imaš kod mog šogora ali samo 5143 iz RumunijePeet je napisao(la):Jel ovogodisnje ili staro seme?
talianu je napisao(la):Imaš kod mog šogora ali samo 5143 iz RumunijePeet je napisao(la):Jel ovogodisnje ili staro seme?
Ja uzeo da probamo u pustari tamo gde smo za malo komšije.
kod nas jedino to je ostalo dkc-4888, sve ostalo je rasprodatorekreativac je napisao(la):stiglo mi seme dkc- 4888 iz madjarske pakovano u oktobru prosle god. vazi do juna po deklaraciji, seme sve podjednako krupno samo 1 polomljeno zrno sam nasao u vreci mada nisam skroz istresao vrecu,sta da vam kazem po prvi put sam odusevljem izgledom semena, prosle god svi hvalili as hibride i njihov doradni centar kao najsavremeniji ali u onoj vreci sto sam ja kupio katastrofa dosta loma i jako sitno seme tako da od sada iskljucivo strano seme iako je malo skuplje.
cena 8528,00din