ja bih najvise na svetu voleo da nisam u pravu a jos vise kada bi me vi razuverili da je tako ,, to je isto kao kad bih ja rekao da nisam mokar a sedim u bazenu,,strasno koliko ste vi zavedeni i izmanipulisani,,kako moze biti nesto sto proizvodi MONSANTO a da nije GMO.DAJTE SE LJUDI DOZOVITE MALO RAZUMU JER IMA I SOJE MODIFILOVANE DA SE KUPI A ZABRANJENA JE.zasto onda idete po seme u rumuniju i madjarsku smesno ti su vam argumenti O.ceo svet kupuje nasa semena samo se vas nekoliko naslo da budete pametniji od celog sveta ne razumem zarad cega? zarad prinosa? ,zarad nekog trenda ili mozda vas je to neko nagovorio ,,ne znam! ja zarad buducnosti nasih pokoljenja to nikada ne bih uradio pa makar i nasa semena davala duplo manji prihod.znam samo da kadas samjednom prilikom ostavio modifikovani paradajz u frizideru i otisao na godisnji odmor i kad sam se vratio on je bio isti kao kad sam ga kupio e od tada sam shvatio sta se sve jede u ovoj srbiji koja je izgleda zamorce velikih.samo vi sejte i uzivajte znam samo jednu stvar koju cu ja kao covek i ljudsko bice koje voli i druge i sebe da pokrenem takvu akciju protiv svih onih koji su u mom selu sejali modifikovanu soju da ce pola sela goreti i da ce me pola sela mrzeti ali znam da cinim pravu stvar i nije me briga zbog toga.pozzzz