Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos uvek ga trazim.SAKULJAN-BUKUR je napisao(la):Jel sejao neko 6089 i kakvi su utisci?
dejan 77 je napisao(la):iznenadio me je prinos mogu da vam kazem da moze i da ostane na njivi nema polegnutih iako je ova zima bila sa puno snega,juce sam skinuo nesto prinos preko 6000 po lancu na 14,5%vlage.
@OkrimOkrim je napisao(la):@ Peet
O ovom hibridu je pisano pre nekoliko strana u ovoj temi, a ja sam ga sejao prošle godine i prezadovoljan sam prinosom. Lako se bere beračem, nekruni se, voli gust sklop, bolje otpušta vlagu od drugih hibrida, ali na žalost više se ne proizvodi. To seme što si nabavio je sigurno zaostalo od prošle godine, ali to nesmeta,.
Ja sam ga hteo nabaviti i za ovu godinu, ali nesam uspeo, uzeo sam DKC-6120, pa ćemo videti najesen kakav je.
Pozdrav od Mirka iz Kule.
Moj predlog 21,5 ako ti odgovara na sejalici.Ja danas doneo dkc5783.miroslav k je napisao(la):na koju gustinu iz prakse preporucujete sejati DKC 5783?
Mogu na 21 ili 22,5. Najverovatnije da cu ga posejati na 22.5 cm. Neznam u slucaju suse kako ce reagovati na 21 da nije suvise gust.diklofen je napisao(la):Moj predlog 21,5 ako ti odgovara na sejalici.Ja danas doneo dkc5783.miroslav k je napisao(la):na koju gustinu iz prakse preporucujete sejati DKC 5783?