Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je moguce...Velika i mala frakcija kao **greška i oko! U svojoj magacionerskoj karijeri sto se tice domacih hibrida ZP i NS,kao i Pioneera nisam sreo vrecu manju od 5,5 kg od 25 mk. i 18 kg od 80 mk...E sad to ne mora da znaci da ne mogu vrece biti i od 4,8-5 kg i 16-17 kg od 80 mk. Imao sam priliku i da naidjem na vrecu od 11,8 kg od 25 mk,verovali ili ne,u pitanju je mislim bio D11 ili D12 nisam siguran! Taj kukuruz kada bi se prerucio u vrecu od 80 mk imala bi skoro 38 kg Naravno u pitanju je bila Velika frakcija,otuda i tolika tezinajeli moguće da je razlika u težini između iste sorte,proizvedene u istoj doradi čak 9kg?Tu meni nešto ne štima.
Po nekoj logici bilo bi da je bolje sitno zrno u suvim i toplim uslovima , a krupno kada ima vlage a hladno je. Nisam nigdje pročitao , al po nekoj logici.
Pa i nije neko snizenje od 350 din! Ja sam platio 16350 din 5783.I kod mene ima DKC koliko ti volja. 5783 na snizenju i kosta ravno 16.000din sa PDV.