cicimoric
Član
pa opisao sam i njega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
5783...............imao sam ga u dobroj zemlji gde je bio jako dobar, a imao sam ga i u losoj zemlji gde je skroz podbacio ( 2.5 -3 tone/KJ )
Nije mi taj red otvorio odma,tek kad sam ponovo usao onda je otvorio ceo post.pa opisao sam i njega
Evo ga 5783 iz vremena kada je bila najveca susa. Po toj susi je doneo lepe klipove. Datum kada je snimano je 21 jul, a datum setve 12 april.a da li je imao klip u odnosu na druge?
Banat....Ja ne znam sta se prosle godine desilo u Banatu ali kod nas niko nije imao ni priblizno takve klipove,sve jalovo i jadno,kad vidim koje pukotine a klip za ponos
- - - - - - - - - -
Ovo vazi ne samo za Dekalb vec i za ostale hibride...iznenadjujuce je da su samo neki sa NS hibridom imali solidan prinos ostali katastrofa...govorio sam ranije 5276 50kj prijatelj a 0kg zrna...da se obesis
Ima ga u zvaničnom katalogu.Strana 31.Uzeo sam danas 5170 ,a hoću još neki.Ima u ponudi 5401.Ne mogu ga naći u katalozima da vidim o čemu se radi.Zna li iko o njemu išta?