Da imate dovoljno para koji traktor biste kupili

Da imate dovoljno para koji traktor biste kupili

• Ukupno glasača
    304
hahahah torpedo lik si :haha:, treba kupiti par komada u Novom Sadu da se očisti bulevar i kineska četvrt....... :haha:

matke nikad ga necemo videti to je samo prototip i nekako je predugacak a kostace ako ga budu proizvodili mozda i ceo milion evra

možda ga i vidimo :D, ima ove sirotinje u Vojvodini što obrađuju svega po 22 000 ha :haha:, i ostalih poštenih "tajfuna" što kaže Srećko Šoić :haha: kojima neće biti problem da izbroje i taj milion, čisto prestiža radi... :udri:

ti tajfuni nisu ljudi to je suv lopov ili cist lopov takve treba uza zid ....

hahaha @Sumadinac-Gruzanin u potpunosti se slažem sa tobom, svaki dan prolazim pored Matijevića, nema više gde da širi klanicu :nono:, ali jedino što mi obični smrtnici možemo da uradimo jeste da ih zamolimo da nas "sutra" prime da radimo kod njih..... :zli:
fend je mama, ali bih se zadovoljio jednom novom Kubotom M128X, Japanac je zlooooo !

EEEE,ljudi moji.Pa da imam dovoljno para ne bih kupovao nijedan traktor. :nono:
Otvorio bih jednu fabriku kao sto je MTZ Belarus pa da uzivam ko direktor... :cao:
Sto bih radio kad mi pare nisu problem

definitivno bi to bio FENDT ... eo par modela :D
jpc6co.jpg

fendt 939 ili
2ecgqw6.jpg

fendt 828
:ppozdrav: :ppozdrav:

octavianb007 je napisao(la):
EEEE,ljudi moji.Pa da imam dovoljno para ne bih kupovao nijedan traktor. :nono:
Otvorio bih jednu fabriku kao sto je MTZ Belarus pa da uzivam ko direktor... :cao:
Sto bih radio kad mi pare nisu problem

Ne isplati se ,em treba mnogo para , em lupas glavu o zaposlenima em konkurencija ,1000 muka

ljudi imam jednu malo blesavu ideju šta mislite da mi članovi foruma skupimo pare i kupimo neki traktor i onda organizujemo nagradnu normalno pobednik bi morao biti aktivan član poljo foruma

izvinnite ako je :off_topic: ali nisam zanao gde da napišem

pa po koliko bi morao da da svaki član da bi sakupili za traktor, jedino da kupimo nekog tomu vinkovića :D

::svaka cast:: za ideju, ali možda bi bilo bolje da damo pare urednicima foruma kako nas ne bi smarale reklame koje će se pojavljivati ako im ponestane ::novac::.....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K5u7iMZabXQ&feature=related[/youtube]
pogledajte snimak..videcete fendovu snagu..:D
ili ovako nesto da uzorem onu moji ritcinu do kolena sa :udri: :udri:
1486988_huge.jpg

Nazad
Vrh