hurli xa86
Član
Massey Ferguson 6485 Dyn6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MILOŠ D.T je napisao(la):Ja mislim da nisi u pravu.
Ono što je Mercedes u auto industriji to je Fend u traktorskoj.
toshiba je napisao(la):MILOŠ D.T je napisao(la):Ja mislim da nisi u pravu.
Ono što je Mercedes u auto industriji to je Fend u traktorskoj.
I ja sam nekad vozio Mercedesa, ali ima i Rols Royce i gomila drugih "jacih" od njega!!! Nije MB majka a nije ni Fendt!
bojcetic je napisao(la):@Milos DT
Fendt je bio zakon 90ih i ranije. Od kad ih je kupio AGCO unapredili su spoljasnji izgled i napucali cene. Kvalitet je jako postao diskutabilan. Pre bih rekao da je u rangu MF-a, samo sto jos ima u standardnoj opremi neke zezancije koje se kod MF doplacuju. Vario menjac je odlican, ali i konkurencija je razvila slicno pa i tu vise nemaju neku prednost.
toshiba je napisao(la):Jel ti to o nasim "jacim" firmama?? Osim Rusa... Amerikanci, Kanadjani i recimo Brazilci najvise koriste MF i JD. Sto znaci nije Fendt majka! A kad smo kod kola i ja bih opet vozio mercedes, ali posto nisam sebi priustio da kupim novog mercedesa ( kod mene u dvoriste vise ne ulazi polovan auto) kupio sam najpovoljniju alternativu.
Post je spojen: [time]Tue Jan 4 09:24:55 2011[/time]_________________________________________________
Bitan je CENA~UCINAK a ne spoljasnjost
MILOŠ D.T je napisao(la):toshiba je napisao(la):Jel ti to o nasim "jacim" firmama?? Osim Rusa... Amerikanci, Kanadjani i recimo Brazilci najvise koriste MF i JD. Sto znaci nije Fendt majka! A kad smo kod kola i ja bih opet vozio mercedes, ali posto nisam sebi priustio da kupim novog mercedesa ( kod mene u dvoriste vise ne ulazi polovan auto) kupio sam najpovoljniju alternativu.
Post je spojen: [time]1294129495[/time]_________________________________________________
Da se mi manemo lepo Fenda ko ima da ga kupi neka ga kupi i to je to.A ni ja nemam para za NOVOG MERCEDESA ali će i polovan merdžovan da sahrani ooooohhhhoooohhhoj automobilčića.
Meni nije važan spoljni izgled NORMALNO (pogledaj svaki traktor ovaj sad novi da je nalickan)
MERCEDES=FEND=Moje mišljenje pa kako god.
bojcetic je napisao(la):@MILOŠ D.T
Fendt je postao samo robna marka AGCO korporacije. Ja ne kazem da ne valja, vec da nije ono sto je bio. Fendtovi iz 90ih godina idu bez generalne 20000 sati, ovi novi malo, malo pa neki ozbiljniji kvar. To je nedopustivo na tako skupom traktoru.
AGCO je tehnologiju iz MF kombajna upotrebio u Fendt kombajnima i sad prodaje Fendt kombajne za paprene novce, koji su prepakovani MF sa naravno nekim zezancijama da bi opravdali cenu. Slicno je uradio General Motors sa Saabom i Opelom, pa evo gde je Saab zavrsio.
Ima nekih nagovestaja da ce Fiat da proda CHN AGCO-u.
Inace Fendt se u Evropi smatra top ponudom trakotra. U Americi je 1. JD, 2. Case, pa tek onda ostali.
Kod mene kombinat tera JD 4755 koji radi najteze operacije na 800 hektara, samo se menjaju vozaci. Voleo bih da vidim Fendta u istim uslovima rada
toshiba je napisao(la):MILOŠ D.T je napisao(la):toshiba je napisao(la):Jel ti to o nasim "jacim" firmama?? Osim Rusa... Amerikanci, Kanadjani i recimo Brazilci najvise koriste MF i JD. Sto znaci nije Fendt majka! A kad smo kod kola i ja bih opet vozio mercedes, ali posto nisam sebi priustio da kupim novog mercedesa ( kod mene u dvoriste vise ne ulazi polovan auto) kupio sam najpovoljniju alternativu.
Post je spojen: [time]1294104295[/time]_________________________________________________
Da se mi manemo lepo Fenda ko ima da ga kupi neka ga kupi i to je to.A ni ja nemam para za NOVOG MERCEDESA ali će i polovan merdžovan da sahrani ooooohhhhoooohhhoj automobilčića.
Meni nije važan spoljni izgled NORMALNO (pogledaj svaki traktor ovaj sad novi da je nalickan)
MERCEDES=FEND=Moje mišljenje pa kako god.
U pravu si! Mi sigurno necemo kupiti nikakav Fendt
I MF i Fendt i Laverda se proizvode u Breganci u Laverdinoj fabrici! Ja bio u tu fabriku pre dve godine!!!bojcetic je napisao(la):@MILOŠ D.T
Fendt je postao samo robna marka AGCO korporacije. Ja ne kazem da ne valja, vec da nije ono sto je bio. Fendtovi iz 90ih godina idu bez generalne 20000 sati, ovi novi malo, malo pa neki ozbiljniji kvar. To je nedopustivo na tako skupom traktoru.
AGCO je tehnologiju iz MF kombajna upotrebio u Fendt kombajnima i sad prodaje Fendt kombajne za paprene novce, koji su prepakovani MF sa naravno nekim zezancijama da bi opravdali cenu. Slicno je uradio General Motors sa Saabom i Opelom, pa evo gde je Saab zavrsio.
Ima nekih nagovestaja da ce Fiat da proda CHN AGCO-u.
Inace Fendt se u Evropi smatra top ponudom trakotra. U Americi je 1. JD, 2. Case, pa tek onda ostali.
Kod mene kombinat tera JD 4755 koji radi najteze operacije na 800 hektara, samo se menjaju vozaci. Voleo bih da vidim Fendta u istim uslovima rada