Da imate dovoljno para koji traktor biste kupili

Da imate dovoljno para koji traktor biste kupili

• Ukupno glasača
    304
worm je napisao(la):
Ne mogu da shvatim neke ljude
lepo pise da je budzet neogranicen a oni bi i dalje kupili belorusa :sta:
mozda bi voleo i da takve nikad ne razumem :haha:

Pre nekog vremena mi je bio u poseti jedan promoter traktora. Prica kako je bio kod jednog gazde koji radi zdravo mlogo zemlje i nudio mu traktor a gazda lepo odgovara samo Belarus (iako verovatno imaju sredstava za nesto bolje). Lepo ih je doticni promoter krstio: 'Rusofili'... :haha: :D

ljudi šta je to čudno,ja da imam 200000e "viška" sigurno ne bih dao za auto i traktor ni po 50000e,
jednostavno čovek kupuje ono što mu je potrebno a ne da bi selo pričao o tome....

E ja bih kupio Fendta 820 vario TMS .. traktor mi je baš :D
4hqqg7.jpg

ovakav jedan se rada ne boji :D
2wg7ryg.jpg
11jb28z.jpg
. i ja podrzavam 577 2 wd traktor je odlican u skoro svim vrstama operacija. a tek dv.... zver povuce i vuce svasta kod nas po ravnom vuku sa 577 2 vd 2 kamionke pune suncokreta zalece se 1,5 km dim debo ko ruka al nema stajanja on vuce.

Lala iz Banata je napisao(la):
4x2 sedmica je daleko od promasaja, ona je u svakoj verziji odlican traktor.
mozda kod vas u ravnici ali kod mene ona nemoze da pomeri,jednostavno se obesi na prvoj nizbrdici i ne mozes je vratiti nazad pa da ti je bog tata. ::lose::

MONTOYA je napisao(la):
ljudi šta je to čudno,ja da imam 200000e "viška" sigurno ne bih dao za auto i traktor ni po 50000e,
jednostavno čovek kupuje ono što mu je potrebno a ne da bi selo pričao o tome....
Zemo, znaš za ono, j..o sex ako nemaš kome da ispričaš. Slično važi i za trakror, j....š traktor ako ti niko ne zavidi na njemu :ppozdrav: :haha: Mora se malo misliti i na selo.

torpedo druze!!!!!!
selo dodje samo posebi, vozio ti JD, ili TOMU VINKOVICA, uvek imaju pricu.
ali se slazem da pojedincima treba senka da se baci, jer imaju usta velika ko usisna grana na moju cisternu
( :haha: neznam fi ). :haha: :haha:

Nazad
Vrh