Da imate dovoljno para koji traktor biste kupili

Da imate dovoljno para koji traktor biste kupili

• Ukupno glasača
    304
@Sumadinac-Gruzanin
Antonio Carraro (agritalia) proizvodi vocarske traktore za 95% svetskih poznatih marki. Zasto? Zato sto su to male serije traktora pa bi njihov razvoj kao i priprema za prozivodnju kostale mnogo, pa se kompanije odlucuju da posao dodele specijalizovanoj fabrici za taj posao. U celoj prici svi profitiraju. Antonio Carraro dobije veliku seriju traktora gde se samo menjaju limovi i natrpisi a ostali proizvodjaci uzimaju procenat na cenu i svi srecni.
:cao:

hvala bojcetic ,ali opet mi nije jasno i serija 5g standardna ,ne vocarski i vinogradarski se proizvodi u agritlaiji .

@zorancile
Upravo tako! ::svaka cast::
@Sumadinac-Gruzanin
Agritalia saradjuje sa JD od 1997 godine. To je verovatno serija koja se prodaje samo u Evropi i nije zanimljiva za SAD traziste. Iskreno ne znam koja je to serija JD, verovatno male snage. :sta:

Vidim da imam istomisljenike sto se tice i marke i modela i to me raduje.... ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::
Pa zna se "Fendt 936 BlackBeauty" a i jos neki Fendt nebi bio na smetnji pored "velikana"... :ppozdrav: :bravo: :cao:
24llf29.jpg

15zmfq.jpg

2ihkpx2.jpg

mwaz2p.jpg

Evo to su moja 4 musketara svi za jednog i jedan za sve...... :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :D

Ljudi ja sam kupio novu rakovicu pre par godina i danas kad bi kupovo trakor opet bi uzeo RAKOVICU ::traktor:: ::traktor::

lazar je napisao(la):
Ljudi ja sam kupio novu rakovicu pre par godina i danas kad bi kupovo trakor opet bi uzeo RAKOVICU ::traktor:: ::traktor::
Pa nemoj baš tako ovde pisati.Ovo je mesto gde naši neostvareni snovi mogu doći do izražaja a da nikome ne smeta.Opusti se i nek te mašta ponese.

Pitam se da li bi Rajka mogla da povuče iz mesta ovaj Fendt koji je sigurno preko 10t :haha:
Sad vidim da 936 ima preko 10t, koliko li tek ovaj ima :sta:

Ovog fendta sa 6 tockova bi ervin katona vukao ko od sale , rajka je mnogo slabija :haha: :haha: :haha: izvinjenje za off topic

torpedo je napisao(la):
Pitam se da li bi Rajka mogla da povuče iz mesta ovaj Fendt koji je sigurno preko 10t :haha:
Sad vidim da 936 ima preko 10t, koliko li tek ovaj ima :sta:
rakovica bi vukla kod od sale To je pravi traktor ::traktor1:: ::traktor::

Fendt Trisix Vario je težak svega 20 t :D, nebi joj bilo baš svejedno :ppozdrav:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mvdohohsXF4&feature=related[/youtube]

na ju tjubu ima svega par snimaka trisix-a u radu i to sa teškim tanjiračama, videćemo kako će tih 540 ks izgledati u oranju :D

Nazad
Vrh