Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za ovakvu mehanizaciju hala nije velika stavka.Pa nisu svi u mogucnosti da imaju supe za sve pogotovo sad na ovu cenu svega.
Bome je velika stavka…Za ovakvu mehanizaciju hala nije velika stavka.
Dobio sam jesenas dozvolu za halu tj. Nastresnicu kuci za masine 16×23 da se pokrije skoro dvoriste iza kuce mali je plac 19ari. U toku leta je bio plan da se napravi. Do sada sve je bilo pod supom starom i pokriveno sa nalon na paletama od prikljucaka. Videcemo gde ce se uglavi Claas. E sada sigurno je da nista nije sigurnoCompa jel nemaš šupe, kad mehanizacija stoji na otvorenom ili je to trenutno?
Nije a neznas sta ces pre.Za ovakvu mehanizaciju hala nije velika stavka.
Nadam se u toku godine.Za dobru halu sada može da se kupi gvožđa i gvožđa u vidu poljoprivredne mehanizacije.Hala neka čeka, doći će na red.
Nemoj da bacas pare samo preseci kabal i prespoj ga. Tako je kod burazera resio serviser i to u garantnom rokuMene zeza senzor u sedistu i kad se seti pali mi crveni stop sa znakom uzvika i zvizdi. On misli da nema nikog u sedistu. Kad sednem prvi put nece da krene samo na reverzer i ne pokazuje u kojoj je brzini. Jednom krenem sa kvacilom i posle radi normalno. U pocetku se ovo javljalo samo sa laksim vozacima ali sada vise ni moja tezina nije dovoljna . Moracu to da promenim.