Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
85.000 sa pdv je izasao.Nego ne rece nam ti koliko kosta taj tvoj traktor!?
Po meni previse za traktorce od 100-ak konjica!85.000 sa pdv je izasao.
Rece covek:fejslifting model 13 000 evrica vise!Kod nas ga odavno nema po toj cijeni, ali naravno noviji model, starog već nema ohoho dugo u prodaji...
Sto u zbiru sa pdv-om iznosi tricavih 100 000 evrica!Rece covek:fejslifting model 13 000 evrica vise!
I to francusko-američki konji .Nije to strasno 1000e konjic! Pa cigani toliko traze po vasarima za one njihove corave rage! A ovo novi konji!
Bogami kod Vas u Starcevu ove godine stigle citave ergele svakojakih konja!...a bice i dogodine...I to francusko-američki konji .
Ljudi rešili da se modernizuju.Bogami kod Vas u Starcevu ove godine stigle citave ergele svakojakih konja!...a bice i dogodine...
Sto je najgore sve je u toj klasi pa na gore sa cenom. Case maksum 125 je od 75.000 plus pdv, Deutz 6140 isto tako i isporuka nece da obecaju nista moze za mesec dana da stigne moze za 2 godine, sto je jako neozbiljno od te firme, nece ugovorom da se obavezu nikakvim za isporuku ako probiju rok, a hoce pare unapred, i kada sam otisao tamo oni mene ubedjuju i pricaju kako je za traktor 5125g bolji jer taj imaju na stanju a meni taj neodgovara, Kubota M6 od 82.000 pa na gore u istoj opremi. Cene su plus pdv.Po meni previse za traktorce od 100-ak konjica!
Paa nije bas 1000e konjic daleko je jos od toga. Takve su cene sada, sto je najgore sve to ima tendenciju da ide gore... Case puma 155 je bila u oktobru 99.000+pdv, i kada sam zvao u novembru kazu nema na stanju stize kraj novembra reko koja je cena kaze 113.000+pdv,e to je bezobrazluk 14.000e u cugu traktor da poskupi.Nije to strasno 1000e konjic! Pa cigani toliko traze po vasarima za one njihove corave rage! A ovo novi konji!
Sa kim si pričao u Agroštadu?Sto je najgore sve je u toj klasi pa na gore sa cenom. Case maksum 125 je od 75.000 plus pdv, Deutz 6140 isto tako i isporuka nece da obecaju nista moze za mesec dana da stigne moze za 2 godine, sto je jako neozbiljno od te firme, nece ugovorom da se obavezu nikakvim za isporuku ako probiju rok, a hoce pare unapred, i kada sam otisao tamo oni mene ubedjuju i pricaju kako je za traktor 5125g bolji jer taj imaju na stanju a meni taj neodgovara, Kubota M6 od 82.000 pa na gore u istoj opremi. Cene su plus pdv.
Jel si gledao onaj TTV 4 cilindra? Nešto mi čudno da je baš toliki rok isporuke.Sto je najgore sve je u toj klasi pa na gore sa cenom. Case maksum 125 je od 75.000 plus pdv, Deutz 6140 isto tako i isporuka nece da obecaju nista moze za mesec dana da stigne moze za 2 godine, sto je jako neozbiljno od te firme, nece ugovorom da se obavezu nikakvim za isporuku ako probiju rok, a hoce pare unapred, i kada sam otisao tamo oni mene ubedjuju i pricaju kako je za traktor 5125g bolji jer taj imaju na stanju a meni taj neodgovara, Kubota M6 od 82.000 pa na gore u istoj opremi. Cene su plus pdv.