cicimoric
Član
Bubu u kojoj brzini ores sa njim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pomenuti crveni traktor nisam ter'o da bih mogao da dam svoj sud u oranju. Jako je relativno koji i kakav plug se vuce.
Neko je pitao za potrosnju Claasa. Ja sam posle isteka garancije sipao i D2 i uvozno zuto loz ulje koje je znatno kvalitetnije od domaceg ED-a. Za D2 nisam merio potrosnju na sat ali za zuti lozak pri radu na prosecnim obrtajima oko 1650 sa gruberom letos je Axos od 102 konja trosio oko 10l/h a sada u oranju sa MOL-ovim ED pri prosecnih 1800-1850 obrtaja trosi oko 12l/h i jedno kj na oko 400m duzine sa zahvatom pluga 3x35cm na prosecnoj dubini 28cm pri prosecnoj brzini 8km/h uzorem za nekih 50 minuta s' tim da plug ne dizem i ne spustam 'u letu'.
Dragane, Perkins stize kompletan u originalu, Claas ugradjuje kvacilo i to je to.
Kristi, ja tih problema nemam. Sa svakim traktorom kojim sam orao znam sve parametre i uvek mogu da dokazem svoje tvrdnje, nisam blefer. Ko voli-nek dodje pa nek okusi.