Bubu
Član
Pravi mali-veliki traktor, jedino moze da bude zaznuto sto su felne bez mogucnosti stelovanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Plan je da se kupe i iski točkovi komplet novi tako da će moći sve operacije da radi kako je i planirano pre kupovine inače do sada sam zadovoljan sa njim ali nisam izbacivao slike jer čekam još neke stvari da stignu pa da u kompletu sve to vidite kako ja to zamišljam.Njemu je svejedno kakve su mu gume,nece sigurno ici da prska sa njim,a za sve druge poslove su odlicne.
Svaka guma ima svoje karakteristike kao što su širina, visina, obim, i ostalo što je potrebno a vama prema orginalu treba i odgovarajući uži a iz razloga da se nebi gore pomenuti parametri poremetili ili u vrlo malom procentu je to dozvoljeno i tog se treba pridržavati. Što se cene tiče kreće se od 5500-7200 E. zavisno od proizvođača felni i guma i naravno za moj tip koji meni treba ali neverujem da se kod vas može na tržištu pronaći odgovarajuće i možda proći dosta jeftinije jer vi imate drugu seriju traktora.To su malko veci tockovi nego uski predvidjeni za Axosa. Ako se ne seje repa, dovoljno je podesiti trag tocka na 145cm i tada traktor moze da ulazi i u kulture sejane na 50cm sa neparnim brojem redova (radi paranja), u kulture sejane na 70cm, a i u povrtarske kulture koje se seju na bankove. Koja je cena tih tockova ako nije tajna?
Ja sam nasao zadnje felne koje nisu originalne ali po karakteristikama skoro pa idealno odgovaraju na Claasa-od traktora YTO 804-904.
To što su fabrički po obimu manji točkovi nemora da je tako mogu doći i veći samo se odnos obima mora ispoštovati koliko povećaš prednje u % toliko isto i zadnje, a nije problem napiši koji su kod tebe ja ću ti dati šta sve može da dođe kod tebe.Fabricki uzi tockovi za moj traktor su po obimu manji nego 'redovni' i ja cu se pridrzavati fabricki propisanih dimenzija. Jedino na meni ostaje izbor pneumatika koji ce odgovarati mojim potrebama i fabrickim propisima.
Pogledaj tri posta nazad.@bubu,koja je kod tebe dimenzija tockova?