KishRobert je napisao(la):Jel neko od vas dao kaparu za traktore?
koji zastupnik jos porucuje traktor bez avansa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):Jel neko od vas dao kaparu za traktore?
E baš ti je glupo pitanje.KishRobert je napisao(la):Jel neko od vas dao kaparu za traktore?
nemam vise komentar nije uredu pa ljudima treba traktor odmah sezona je na pomoluZRENJANINAC je napisao(la):Traktori su isplaćeni još pre mesec i više dana
Ne postoji glupo pitanje,postoje glupi odgovori!Zoran Kostović je napisao(la):E baš ti je glupo pitanje.
radovans je napisao(la):Ma smo da nije ono kao ti isplatis traktor a direktor i blagajnik stave pare u banci na 3 meseca pa kada poberu kajmak onda uplate traktor u francuskoj u fabrici.( jest glupa pretpostavka ali znam da su tako radili sa platama po firmama, kao plata kasni tri meseca.)
Ja verujem da je to samo kod nas tako,mislim tako veliki avans.SaleCar je napisao(la):Mislim da avans na novu mehanizaciju tj.traktore ide od 20-35% zavisi kako gde traze
Da,ja ti masem,a ti cutis!zzivica je napisao(la):kish jel si bacio djubre video sam te.
U pravu si tako je samo kod nas....KishRobert je napisao(la):Ja verujem da je to samo kod nas tako,mislim tako veliki avans.SaleCar je napisao(la):Mislim da avans na novu mehanizaciju tj.traktore ide od 20-35% zavisi kako gde traze
SaleCar je napisao(la):U pravu si tako je samo kod nas....KishRobert je napisao(la):Ja verujem da je to samo kod nas tako,mislim tako veliki avans.SaleCar je napisao(la):Mislim da avans na novu mehanizaciju tj.traktore ide od 20-35% zavisi kako gde traze
U drugim drzavama dobijes i popust od 5 do 15% sve zavisi ako kupujes gotovinom a ovi nasi samo deru kozu
ZRENJANINAC je napisao(la):Javio danas Siniša traktor je krenuo i stiže početkom nedelje.
zemljace ovaj ga almex bas preteraZRENJANINAC je napisao(la):Javio danas Siniša traktor je krenuo i stiže početkom nedelje.